Pacific Blue:

Dette gjør Pacific Blue-stjernene 25 år etter

Hadde du gjettet på julefilmer, Playboy, kristenmusikk, missekonkurranser, forfatterskap og MTV-reality?

PACIFIC BLUE: Politiserien fra Santa Monica gikk lenge på TV-skjermen. FOTO: Pacific Blue/ TV2
PACIFIC BLUE: Politiserien fra Santa Monica gikk lenge på TV-skjermen. FOTO: Pacific Blue/ TV2 Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Fulgte du med på den dramatiske hverdagen til sykkelpolitiet i Santa Monica, du også? Den populære serien Pacific Blue gikk på amerikansk TV fra 1996 til 2000, men hva har stjerne gjort siden? Og hva gjør de nå?

Serien har blitt sendt i reprise på norsk TV flere ganger, likevel er det ikke alle skuespillerne vi har sett like mye til siden den gang. Flere i den såkalte «baywatch on bikes»-gjengen har bygget videre på karrieren, mens andre lot skuespilleryrket ebbe ut.

Darlene Vogel

Karrieren til Darlene Vogel (58) startet innen modell- og reklamebransjen, før hun gikk over til skuespill. Hun spilte Chris Kelly i Pacific Blue, men før det hadde hun blant annet spilt i Back To The Future Part II.

Politibetjent-rollen i Pacific Blue ble et karrierehøydepunkt, men siden har du kanskje også sett henne mens hun gjestet seriene Full House, CSI og House samt i serien One Life To Live.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer