Pacific Blue:

Dette gjør Pacific Blue-stjernene 25 år etter

Hadde du gjettet på julefilmer, Playboy, kristenmusikk, missekonkurranser, forfatterskap og MTV-reality?

PACIFIC BLUE: Politiserien fra Santa Monica gikk lenge på TV-skjermen. FOTO: Pacific Blue/ TV2
PACIFIC BLUE: Politiserien fra Santa Monica gikk lenge på TV-skjermen. FOTO: Pacific Blue/ TV2 Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Fulgte du med på den dramatiske hverdagen til sykkelpolitiet i Santa Monica, du også? Den populære serien Pacific Blue gikk på amerikansk TV fra 1996 til 2000, men hva har stjerne gjort siden? Og hva gjør de nå?

Serien har blitt sendt i reprise på norsk TV flere ganger, likevel er det ikke alle skuespillerne vi har sett like mye til siden den gang. Flere i den såkalte «baywatch on bikes»-gjengen har bygget videre på karrieren, mens andre lot skuespilleryrket ebbe ut.

Darlene Vogel

Karrieren til Darlene Vogel (58) startet innen modell- og reklamebransjen, før hun gikk over til skuespill. Hun spilte Chris Kelly i Pacific Blue, men før det hadde hun blant annet spilt i Back To The Future Part II.

Politibetjent-rollen i Pacific Blue ble et karrierehøydepunkt, men siden har du kanskje også sett henne mens hun gjestet seriene Full House, CSI og House samt i serien One Life To Live.

På Instagramprofilen sin deler hun ivrig om både familieliv og dyrevelferd, som hun er lidenskapelig opptatt av. Husker du forresten at hun har to forskjellige øyefarger? Det er snakk om den medisinske tilstanden heterokromi, eller irisheterokromi.

LITT AV HVERT: Vogel har gjort litt av hvert siden Pacific Blue. Foto: Instagram @darlenevogel
LITT AV HVERT: Vogel har gjort litt av hvert siden Pacific Blue. Foto: Instagram @darlenevogel Vis mer

Rick Rossovich

Rossovich (63) hadde faktisk allerede noen solide jobber på CVen før han spilte politimannen Anthony Palermo. Du husker han kanskje fra Terminator eller Top Gun? Han sa seg ikke ferdig med yrket etter serien, og har siden vært å se i Where The Streets Have No Name og A Beautiful Day.

Familiefaren er også gift med svenske Eva Rossovich, og i følge IMDB bor familien i deres svenske hjem flere måneder i året.

SOLID CV: Rick Rossovich med Tom Cruise i Top Gun i 1986. Foto: NTB
SOLID CV: Rick Rossovich med Tom Cruise i Top Gun i 1986. Foto: NTB Vis mer

Paula Trickey

Før Paula Trickey (55) spilte Cory McNamara i Pacific, holdt hun faktisk tittelen Miss Oklahoma. Hun tapte Miss USA-tittelen til den gang ukjente Halle Berry.

I likhet med Jim Davidson ble det 101 episoder på henne i politiserien, og serien står som et av hennes karrierehøydepunkt. Siden har hun også vært å se i småroller i både One Tree Hill, Beverly Hills og the O.C. og CSI.

BIROLLER: Paula Trickey har siden hatt biroller i flere kjente tenåringsserier - blant annet One Tree Hill og The O.C. Foto: NTB
BIROLLER: Paula Trickey har siden hatt biroller i flere kjente tenåringsserier - blant annet One Tree Hill og The O.C. Foto: NTB Vis mer

Marcos Ferraez

Også kjekkasen Marcos Ferraez (54), som spilte Victor Del Toro, fortsatte med skuespill etter Pacific Blue. I nyere tid har han spilt en rolle i serien Sons of Anarchy, og ellers hatt mindre roller i andre kriminalserier som blant annet Revenge, CSI: NY, The Mentalist, Law & Order LA og Criminal Minds. Han er også å se i filmen My Sister's Keeper hvor Cameron Diaz har en av hovedrollene.

Han er gift med Alona Ferraez, tidligere Alona Tal, som også er skuespiller. Hun kan du ha sett i en lengre rekker serier, for eksempel i Supernatural - eller som Meg i Veronica Mars, hvor hun faktisk opprinnelig gikk på audition for hovedrollen.

FAMILIEMANN: Ferraez deler gjerne fra familielivet på Instagram-profilen sin. Foto: Instagram @marcos595
FAMILIEMANN: Ferraez deler gjerne fra familielivet på Instagram-profilen sin. Foto: Instagram @marcos595 Vis mer

Mario Lopez

Du dro kanskje kjensel på skuespilleren som spilte politibetjenten Bobby Cruz da du så han? I så fall er det ikke noe rart, for Mario Lopez (47) hadde allerede spilt i litt av hvert. Han ble en del av Pacific-crewet i 1998, og da var han kjent for rollen som A.C. Slater i Saved By The Bell. Faktisk hadde han sin første rolle allerede som 11-åring.

I tillegg til en god del andre småroller, figurerte han også som seg selv i den stjernespekkede filmen Get Him to the Greek med Jonah Hill og Russel Brand i hovedrollene.

Men visste du at før han ble castet til Saved By The Bell, så var han faktisk danser? I tillegg har han gitt ut flere bøker siden Pacific-dagene, med titlene Mario Lopez's Knockout Fitness i 2008, Mud Tacos i 2009 og Extra Lean i 2010.

FORFATTER: Mario Lopez har holdt seg i spotlighten - men har også gitt ut flere bøker. Foto: NTB
FORFATTER: Mario Lopez har holdt seg i spotlighten - men har også gitt ut flere bøker. Foto: NTB Vis mer

Shanna Moakler

Shanna Moakler (46) har gjort litt av hvert. Ikke bare har hun vært kronet til Miss USA og vært Playboy-modell, men hun har også vært både programleder og hatt sitt eget realityshow på MTV. Hun kom inn i Pacific Blue i fjerde og femte sesong som politibetjenten Monica Harper - og skapte mye trøbbel for de andre karakterene.

Hun har også spilt med flere store skuespillere i filmene Seeing Other People, The Wedding Singer og Big Momma's House 2.

MYE TV: Shanna Moakler har vært en god del på TV - både i serie, film og reality. Foto: NTB
MYE TV: Shanna Moakler har vært en god del på TV - både i serie, film og reality. Foto: NTB Vis mer

Amy Hunter

Siden Pacific Blue har Amy Hunter (55) gjort litt av hvert. Hun har både dukket opp i mindre roller her og der, både før og etter hun spilte rollen som Jamie Strickland. Og visste du at hun var med i en episode av The Fresh Prince of Bel-Air i 1994?

I 2007 var hun med i filmen The Kingdom, og samme året spilte hun også i filmen This Christmas sammen med blant annet Idris Elba, Regina King og Loretta Devine. Ellers har hun faktisk drevet med både diverse teateroppsetninger og modelljobber i flere år.

TEATER: Amy Hunter har fortsatt med skuespill - også teateroppsetninger. Foto: NTB
TEATER: Amy Hunter har fortsatt med skuespill - også teateroppsetninger. Foto: NTB Vis mer

Jim Davidson

Jim Davidson (67) hadde hatt småroller i diverse TV-show før han landet rollen som T.C. Callaway i Pacific Blue. Der ble det hele 101 episoder på han. Etter serien, fortsatte han med å gjøre noen gjesteroller på TV, blant annet i CSI: Miami, Charmed og Guiding Light.

I 2003 ga han derimot ut kristen-plata As Long As I Have You. Denne dro han faktisk på turné med både i USA og i utlandet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer