Julefilm:

Dette gjør skuespillerne fra The Holiday i dag

Lille «Sophie» har forandret seg mye!

THE HOLIDAY: Jude Law og Cameron Diaz hadde to av hovedrollene i den legendariske juefilmen.
THE HOLIDAY: Jude Law og Cameron Diaz hadde to av hovedrollene i den legendariske juefilmen. Vis mer
Publisert

Hver eneste jul må jeg se «The Holiday». Den koselige filmen om journalisten «Iris» i Surrey, England, som hver dag må se ekskjæresten hun fremdeles er forelsket i på jobb. Og han gir henne ikke akkurat tid til å komme over ham. Det hele blir for mye da han på julefesten til jobben annonserer at han har forlovet seg med en annen.

Gråtende setter «Iris» seg ned i på kjøkkenet i det sjarmerende lille huset sitt 40 minutt unna London. På andre siden av jorda på samme tid finner vi «Amanda». Hun holder på å kaste ut alle tingene til samboeren sin som har hatt en affære med sekretæren sin. Hun eier et selskap som produserer trailere til filmer og kan ikke huske sist hun tok seg et par uker fri.

LES OGSÅ: I dag er den lille gutten fra «Love Actually» 28 år gammel!

Plutselig popper det opp en melding på pc-skjermen til «Iris». Det er «Amanda» som har søkt etter en idyllisk ferie borte fra alle - spesielt menn - og da kom huset til «Iris» opp. De bestemmer seg for å bytte hus for to uker. Dagen etter er «Amanda» på vei til England og «Iris» til Los Angeles, USA.

Hvis du ennå ikke har sett «The Holiday» - noe som ville vært galskap - bør du ikke lese det neste som kommer her, for jeg har nemlig planer om å fortelle akkurat hva som skjer i filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer