YouTube:

Dette gjør supermodellene nå

Flere av verdens mest ettertraktede modeller har begitt seg ut på en ny plattform... nemlig YouTube.

SUPERMODELLER: (f.v.) Karlie Kloss og Romee Strijd har utvidet karrierene sine til å bli YouTubere. Foto: NTB Scanpix
SUPERMODELLER: (f.v.) Karlie Kloss og Romee Strijd har utvidet karrierene sine til å bli YouTubere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Å legge ut videoer av seg selv på YouTube har i mange år vært et fenomen som mange har gjort. Den amerikanske video-delingssiden ble opprettet i 2005, og har siden vært med på å skape karrierer for utallige mennesker verden over.

Lurer du kanskje på hvordan supermodell-veteran Naomi Campbell sin sminkerutine er? Eller hva Victoria's Secret-modell Romee Strijd spiser i løpet av en dag? YouTube har svarene du leter etter, og stjernene gir oss et lite innblikk inn i livet og hverdagen deres.

Populær plattform

Ifølge nettsiden Brandwatch, ligger YouTube som nummer to på listen over verdens mest besøkte søkemotorer, og nummer tre på listen over mest besøkte nettsider, rett etter Facebook og Google.

Med over 400 timer med videoer som blir lastet opp hvert eneste minutt og billioner av daglige brukere, er det ikke rart dette er en av verdens mest populære plattformer!

Ved å dele hverdagen sin gjennom videoer, har flere kjente fjes slengt seg på trendbølgen. Verdensberømte artister, skuespillere og modeller bruker plattformen aktivt, og millioner av seere følger gladelig med på hva de har å dele.

Naomi Campbell

Supermodell og stilikon, Naomi Campbell, som slo gjennom sent på 80-tallet, begynte for litt over et år siden å dele små klipp fra hverdagen sin på YouTube. Den britiske stjernen bruker plattformen til å svare på spørsmål fra fans, legge ut tips og triks, samt å dele historier fra livet sitt.

Naomi Campbell. Foto: NTB Scanpix
Naomi Campbell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Campbell over 365.000 abonnenter på kanalen sin. Den mest sette videoen hennes er kalt «Naomi Campbell's Airport Routine|Come Fly With Me» fra juli 2019, og har i skrivende stund blitt sett over 2,2 millioner ganger.

Vis mer Vis mer

Doutzen Kroes

Tidligere Victoria's Secret-engel og supermodell, Doutzen Kroes, har også skaffet seg en YouTube-kanal. Den nederlandske tobarnsmoren deler alt fra hår-, sminke- og treningsvideoer, til hva hun spiser i løpet av en dag.

Doutzen Kroes. Foto: NTB Scanpix
Doutzen Kroes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter å ha blitt medlem av plattformen for bare tre måneder siden, har Kroes samlet seg opp over 200.000 abonnenter. Hennes mest sette video er i skrivende stund sett over 1,6 millioner ganger, og er kalt «HOW IT ALL STARTED & AN INSIDE LOOK INTO MY DAILY LIFE • DOUTZEN DIARIES».

Karlie Kloss

Den amerikanske modellen, Karlie Kloss, har blitt en stor stjerne på YouTube. Kloss har gått for noen av de største motehusene i verden, vært på forsiden av Vogue 38 ganger og er bestevenninne med Taylor Swift. Modellen legger ut et variert materiale på plattformen, ofte med et innslag fra andre modellvenninnner.

Karlie Kloss. Foto: NTB Scanpix
Karlie Kloss. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På YouTube har hun over 785.000 abonnenter, og den mest sette videoen hennes, kalt «Making of a Met Gala Gown | Karlie Kloss», er i skrivende stund sett over 2,3 millioner ganger.

Romee Strijd

Romee Strijd. Foto: NTB Scanpix
Romee Strijd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den nederlandske modellen, Romee Strijd, har vært Victoria's Secret-engel siden 2015, og er som regel å se gående ned catwalken for noen av verdens største designere. I en av YouTube-videoene sine forteller hun at grunnen til at hun startet med plattformen, er fordi hun vil at folk skal bli bedre kjent med henne som person.

Med over 1,3 millioner abonnomenter og videoer hvor det deles alt om mat, trening, skjønnhets-tips og reiser, får man virkelig et innblikk i supermodellens liv. Hennes mest sette video er i skrivende stund sett over 5,8 millioner ganger, og er kalt «What I Eat In A Day As A Model // Romee Strijd».

Ashley Graham

Supermodell og nybakt mor, Ashley Graham, har tatt verden med storm og vært med på å forandre modellindustrien for alltid. Kroppspositivitet og kvinneforkjempelse er noe av det hun tror sterkt på, og ofte blir hyllet for.

Ashley Graham. Foto: NTB Scanpix
Ashley Graham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På YouTube har hun sitt eget podcast-show kalt «Pretty Big Deal», hvor hun inviterer noen av verdens mest berømte kvinner (som ofte også er venninner av henne), til å ta en prat. Supermodellen har over 175.000 følgere på plattformen, og henne mest sette video er kalt «Pretty Big Deal with Ashley Graham | Kim Kardashian West», og er i skrivende stund sett over 1,8 millioner ganger.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer