«The O.C.»

Dette gjør «The O.C.»-stjernene i dag

Se hvordan skuespillerne har endret seg siden serien rundet av for ganske nøyaktig 15 år siden.

SLIK VI HUSKER DEM: Summer (Rachel Bilson), Seth (Adam Brody), Marissa (Mischa Barton) og Ryan (Benjamin McKenzie) bød på gode vennskap, kjærlighet og drama i «The O.C». FOTO: NTB
SLIK VI HUSKER DEM: Summer (Rachel Bilson), Seth (Adam Brody), Marissa (Mischa Barton) og Ryan (Benjamin McKenzie) bød på gode vennskap, kjærlighet og drama i «The O.C». FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det nærmer seg to tiår siden USAs vestkant-elite med designervesker og magetopper – samt en god dose drama – fanget interessen vår i 2003. «The O.C.» var en av de største TV-seriene på 00-tallet, og har satt sine spor i dag.

Det skal også nevnes at dramaserien fungerte som et karrieremessig springbrett for flere av skuespillerne. Vi har tatt et dypdykk i de sentrale rollene – og funnet ut av hva de driver med både privat og profesjonelt den dag i dag, hele 15 år siden siste episode ble sendt i februar 2007.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Mischa Barton

Mischa Barton spilte rollen som den populære nabojenta Marissa Cooper. Hun var alltid først ute med nyeste kolleksjon av designerklær, -sko og -vesker, og var godt likt av alle rundt henne. Hele livet til Marissa snudde på et tidspunkt, da det gikk virkelig galt i sesong 3 – uten å røpe for mye for de under 20 år som enda ikke har sett serien, men er fristet til å se den nå som den er tilgjengelig på HBO Max.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer