Google:

Dette googlet vi mest i 2021

Vi var tydeligvis ikke like opptatt av korona i år som i fjor ...

GOOGLE: Vi nordmenn googler mye i løpet av et år, men hva søker vi egentlig mest etter? Vi har svaret! FOTO: NTB
GOOGLE: Vi nordmenn googler mye i løpet av et år, men hva søker vi egentlig mest etter? Vi har svaret! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Vi i KK-redaksjonen, og mange av våre lesere, elsker lister. Enten det er lister over de mest populære navnene året du ble født, hvilke julefilmer som kommer på Netflix eller hvilke låter som troner på toppen av Spotify.

Men det er ikke bare filmer, musikk og navn vi er opptatte av, for vi nordmenn googler også svært mye i løpet av et år, og hvert eneste år sender Google ut lister over hva vi faktisk har søkt mest etter i året som har gått. Og det har de gjort i år også.

Dette googlet vi mest i 2020

I fjor var det ordet koronavirus som toppet listen over generelle søker her til lands, noe som ikke kom som et sjokk på mange. Og man skulle kanskje tro at noe med korona var på topplistene i år igjen - men den gang ei.

På Google Trends kommer det frem at det vi har Googlet mest i år er innenfor sportens verden! Hele fire av fem topp søkeord handler om sport i år!

Google har delt inn våre søkevaner inn i ulike kategorier for å få en bedre oversikt: «Topp 10 søketrender i Norge», «Hva er...?», «hvordan...?», «TV og film», «oppskrifter» og «Nordmenn», for å nevne noen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer