Shakira

Dette handler hevnlåten egentlig om

Shakiras låt om eksen har blitt millionbutikk for stjerna.

SHAKIRA: Shakiras nye låt skal visstnok handle om eksen Gerard Pique, som etter bruddet ble sammen med en 22-åring. Her fra konserten The Party In The Park London. FOTO: Jamie Wiseman/Daily Mail/REX/NTB
SHAKIRA: Shakiras nye låt skal visstnok handle om eksen Gerard Pique, som etter bruddet ble sammen med en 22-åring. Her fra konserten The Party In The Park London. FOTO: Jamie Wiseman/Daily Mail/REX/NTB Vis mer
Publisert

Shakira har gjennom flere tiår vært en av de verdens største popstjerner. I 2008 utnevnte Forbe's den kolombianske sangeren og låtskriveren til den fjerde best betalte kvinnelige artisten i bransjen.

Shakira, som egentlig heter Shakira Isabel Mebarak Ripoll, er kjent for sitt store spenn stemmemessig, og for sine sceneshow, der hun briljerer som danser. Låten Hips don´t Lie, som hun spilte inn i 2005 med Wyclef Jean, er en av hennes store slagere, og var å finne på platesuksessen Oral Fixation.

Fengsel?

I 2011 ble hun sammen med den spanske fotballspilleren Gerard Pique (35), og paret fikk to barn. Pique spilte på den tiden for spanske Barcelona.

Sju år etter at de møttes havnet Shakira i hardt vær, da spanske myndigheter tok ut siktelse mot henne for skatteunndragelse på om lag 150 millioner kroner. Det avgjørende spørsmålet i rettssaken vil være hvor Shakira bodde mellom 2012 og 2014.

Aktor har påstått at Grammy-vinneren tilbrakte mer enn halvparten av tiden i Spania, og derfor burde ha betalt skatt i landet, selv om hennes offisielle residens var på Bahamas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer