Prinsesse Charlotte:

Dette har aldri skjedd før

Prinsesse Kate hadde med seg en helt spesiell gjest.

PRINSESSE CHARLOTTE: Under Wimbledon-finalen på søndag var det ikke prinseparet av Wales som skapte de største overskriftene. Foto: Dylan Martinez/Reuters/NTB
PRINSESSE CHARLOTTE: Under Wimbledon-finalen på søndag var det ikke prinseparet av Wales som skapte de største overskriftene. Foto: Dylan Martinez/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Søndag var en rekke celebriteter samlet på tribunen under Wimbledon-finalen mellom Novak Djokovic (36) og Carlos Alcaraz (20) i London.

På gjestelisten sto også britiske prins William (41) og prinsesse Kate (41). Sistnevnte er høyeste beskytter av All England Club, som arrangerer Wimbledon-turneringen. Det har hun vært siden 2016.

Mens prinseparet av Wales stadig skaper overskrifter for sin deltakelse på diverse arrangementer - også Wimbledon - er det nå datteren deres prinsesse Charlotte (8) som nå får oppmerksomhet i utenlandsk presse.

Dette er nemlig første gang åtteåringen deltar på tennisfinalen.

TRYGG: Prinsesse Charlotte ankom finalen hånd i hånd med mamma Kate. Her også sammen prins William og prins George. Foto: Victoria Jones/Reuters/NTB
TRYGG: Prinsesse Charlotte ankom finalen hånd i hånd med mamma Kate. Her også sammen prins William og prins George. Foto: Victoria Jones/Reuters/NTB Vis mer

Lillebror ble hjemme

Hennes storebror prins George (9) var også til stede, han satt for første gang på tribunen under turneringen i fjor.

Den lille prinsessen bar en blå blomsterkjole fra Friki Alitas for anledningen, som matchet Georges blå dress. Hun ankom finalen hånd i hånd med prinsesse Kate.

Prinsebarna fulgte tilsynelatende spent med på finalen, og både dekket til øynene og krysset fingrene underveis, skriver blant andre E! News.

SPENNENDE: Prinsesse Charlotte under kampen. Foto: Adam Davy/Pa Photos/NTB
SPENNENDE: Prinsesse Charlotte under kampen. Foto: Adam Davy/Pa Photos/NTB Vis mer

Kate og Williams yngste sønn, prins Louis (5), var ikke til stede.

På tribunen satt også celebriteter som Ariana Grande (30), Emma Watson (33), Brad Pitt (59) og Daniel Craig (55).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer