Love is blind

Dette har aldri skjedd i «Love is blind» før

Slipper bomben i siste episode.

LOVE IS BLIND: Sergio og Amanda skriver historie under siste episode av svenske Love is Blind. Foto: Johan Paulin/Netflix
LOVE IS BLIND: Sergio og Amanda skriver historie under siste episode av svenske Love is Blind. Foto: Johan Paulin/Netflix Vis mer
Publisert

Advarsel: Denne artikkelen kan inneholde spoilere.

Den siste episoden av den svenske versjonen av Netflix-favoritten «Love is blind» er sluppet. Dette er en gjenforeningsepisode hvor formålet er å ta for seg hvordan det har gått med parene på «utsiden» etter endt innspilling.

Blant dem er Amanda og Sergio, som ikke bare kan forsikre de ivrige seerne om at kjærligheten mellom dem fortsatt blomstrer. De utnytter attpåtil anledningen til å skrive historie, og deler en overraskende nyhet:

- Det er ikke bare oss to til stede her i dag. Vi har nemlig med oss én til, sier paret med glimt i øyet.

De avslører med andre ord at venter sitt første barn sammen, og termindato er dagen før bryllupsdagen deres.

Netflix-produksjonen sier at det ikke er første gangen at et «Love is blind»-par er gravide, men det er første gang den store nyheten blir annonsert i selve programmet.

Har gjort dem sterkere

Utvilsomt hyggelig, men kjærlighetshistorien til det kommende foreldreparet har ikke bare vært rosenrødt, skal vi tro blant annet danske Ekstrabladet.

Under innspillingen av «Love is Blind» fikk Sergio stadig kalde føtter rundt relasjonen med Amanda, og fortalte flere ganger at han kun datet henne, mens sannheten var at han i tillegg hadde en greie med to andre kvinner på si.

JØSS: Flere har reagert på én detalj. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Og som om ikke det var nok gikk det også rykter om at en spansk kvinne gikk gravid med hans barn parallelt med at han var med på programmet.

Kjærligheten mellom Amanda og Sergio har altså tvert imot kun gått på skinner, men til tross all motstand, sier de i gjenforeningsepisoden at disse hendelsene kun har gjort dem sterkere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet