Leonardo DiCaprio

Dette har alle Leos damer til felles

Det kan virke som Leonardo DiCaprio ikke vil slå seg til ro riktig ennå.

BRUDD: Etter fire år sammen har forholdet mellom Leonardo DiCaprio (47) og skuespiller og modell Camila Morrone (25) tatt slutt. Fansen mesker seg på sosiale medier i spøker om DiCaprios dating-historikk. FOTO: NTB.
BRUDD: Etter fire år sammen har forholdet mellom Leonardo DiCaprio (47) og skuespiller og modell Camila Morrone (25) tatt slutt. Fansen mesker seg på sosiale medier i spøker om DiCaprios dating-historikk. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Flere kjendismenn velger å gå for damer som er eldre enn dem selv. Rapperen Yung Gravy viste nylig frem sin 16 år eldre kjæreste, Sheri Nicole Easterling på den røde løperen og konen til Frankrikes president, Emmanuel Macron, er 24 år eldre enn han og var dessuten læreren hans.

Men det er også de herrene som klynger seg til stereotypien om en kjæreste som en halvparten så gammel som en selv. Der i blant finner vi den svenske actionstjernen Dolph Lundgren (64) som er sammen med norske Emma Krokdal (25).

Brudd etter fire år

Leonardo DiCaprio (47) er også en av dem som later til å ha foretrukket yngre kvinner. Man skal ikke dømme, for kjærlighet kjenner ingen alder. Likevel kan det virke som at i hans tilfelle gjør den kanskje det? Han har nemlig ikke hatt noen kjærester eldre enn 25 år.

Mange håpet nok på hans siste forhold med skuespiller og modell Camila Morrone, som han har vært sammen med i fire år, skulle vare.

Den gang ei. Men det spesielle er ikke at paret har valgt å ikke være kjærester lenger, men heller tidspunktet for bruddet kombinert med hennes alder.

PRIVAT PAR: Leonardo DiCaprio and Camila Morrone sammen under Oscar-utdelingen i 2020. Ellers var de et svært privat par. FOTO: NTB.
PRIVAT PAR: Leonardo DiCaprio and Camila Morrone sammen under Oscar-utdelingen i 2020. Ellers var de et svært privat par. FOTO: NTB. Vis mer

Camila ble offisielt sammen med den daværende 43 år gamle filmsuperstjernen i desember 2017 da hun var 20 år. Til tross for flere år sammen, har de holdt en lav profil som par, skriver 730.no.

Dating på graf

Det er faktisk sånn at Titanic-stjernen, så vidt offentligheten kjenner til, aldri har hatt et forhold til en kvinne som er over 25 år.

Dette har vært en snakkis i åresvis og nettstedet Insider skrev en artikkel om fenomenet tilbake i 2019 etter at noen hadde laget en graf over alle forholdene hans på nettstedet Reddit.

Statistikken er ganske klar. For i takt med at han selv blir eldre, ser det ut som at alder på kjærester stagnerer.

Camile Morrone fylte 25 år i juni, noe som gjør henne like gammel som filmen Titanic hvis Dicaprio slo igjennom med.

Hun har gjennom årene opplevd ganske ufine kommentarer og meldinger på grunn av aldersforskjellen i forholdet. I et intervju med Los Angeles Times i 2019 snakket hun ut om aldersforskjellen i forholdet.

«Det er så mange forhold i Hollywood og verdenshistorien hvor det er store aldersforskjeller. Jeg mener at enhver burde kunne date hvem de vil.»

Kolleger og fans spøker

Da tiden gikk stilnet det noe rundt spekuleringen om når og om Dicaprio ville gi den vakre kjæresten sin på båten. Men så 30. august kom meldingen om at kjærligheten har tatt slutt.

Morrone føyer seg dermed inn i rekken sammen med DiCaprio-ekser som modell Gisele Bündchen og Gossip Girl-stjernen Blake Lively.

Og sosiale medier koker av spøker og memes om bruddet. For dette har visst fansen sett komme lenge.

På Twitter skriver en bruker at «Det er ingen fenomen på denne planeten som er mer til å stole på enn Leonardo Dicaprio slår opp med dama si når hun fyller 25, statistikken er til å miste pusten av.»

Det er ikke bare fans på sosiale medier som mesker seg med The Great Gatsby-stjernens dating-historikk, men også kolleger. Cosmopolitian skriver at da komiker og skuespiller Amy Schumer holdt sin monolog under årets Oscar-utdeling, sa hun følgende:

«Hans arbeid i kampen mot klimaendringene vil etterlate en renere og grønnere planet til hans kjærester. »

Vi kan bare håpe på den neste blir den beste for DiCaprio, men det virker foreløpig som han er mer på «Catch me if you can»-bølgen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer