Dawson's Creek

Dette har «Dawson's Creek»-stjernene gjort siden suksessen!

Den ene fant kjærligheten med Heath Ledger, mens den andre skilte seg fra Tom Cruise.

DAWSONS CREEK: Den populære 90-tallsserien sparket i gang karrieren for mange av skuespillerne. Men hva gjør de egentlig i dag? Foto: Skjermdump
DAWSONS CREEK: Den populære 90-tallsserien sparket i gang karrieren for mange av skuespillerne. Men hva gjør de egentlig i dag? Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Hvis du var ung på 90-tallet husker du kanskje alle de TV-seriene som vi løp hjem fra skolen for å få med oss. Etter at storebroren min introduserte meg for «Dawson's Creek» ble jeg hekta - og det var et must å få med seg intrigene i den fiktive småbyen Capeside i Massachusetts.

Ungdomsserien holdt det gående fra 1998 til 2003 og var den første serien som prøvde å ta opp tråden etter suksess-serien «Beverly Hills 90210» - noe jeg vil si det så å si klarte! «Dawson's Creek» var nemlig med på å definere en generasjon av tenåringsdramaer i ettertid. For de hadde jo den perfekte oppskriften: Vi fulgte vennegjengen bestående av James Van Der Beek (Dawson), Katie Holmes (Joey), Joshua Jackson (Pacey) og Michelle Williams (Jennifer) som gikk på high school i småbyen Capeside.

Og som i alle andre vennegjenger i tenåringsalderen gikk det gjennom det meste sammen. Vi fikk rett og slett et innblikk i hvordan det var å ha kjærlighetsproblemer, krangle med bestevennen, følge drømmene sine og hvordan det var å stå fram som homofil.

Dette har de gjort siden

Ja, det er ingen tvil om at «Dawson's Creek» ble en populær serie. Serien var også med på å kickstarte karrieren til mange av skuespillerne - som nå nærmer seg 40 år! Men hva har de gjort etter 90-tallsserien og hvordan ser de egentlig ut i dag? Vi gir deg svaret!

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer