Meghan og Harry

Dette har ikke skjedd på halvannet år!

Meghan og Harry på sitt første offisielle oppdrag sammen (som ikke var på Teams) siden sjokkexiten fra det britiske kongehuset.

MEGHAN OG HARRY: Endelig viser tobarnsforeldrene Meghan og prins Harry seg etter at de to flyttet til USA i mars 2020. Her fra et offisielt oppdrag ved One World Trade Center i New York 23. september 2021. Munnbindene er selvfølgelig med. FOTO: NTB
MEGHAN OG HARRY: Endelig viser tobarnsforeldrene Meghan og prins Harry seg etter at de to flyttet til USA i mars 2020. Her fra et offisielt oppdrag ved One World Trade Center i New York 23. september 2021. Munnbindene er selvfølgelig med. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter hertuginne Meghan (40) og prins Harrys (37) sjokkexit fra det britiske kongehuset nyåret 2020, har mye skjedd for ekteparet.

De har flyttet til USA, de har startet opp nye prosjekter blant annet i samarbeid med Disney og Netflix, og de har fått en liten datter. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor kom til verden 4. juni i Santa Barbara i California.

Endelig side om side

Tobarnsforeldrene har vært å se på ulike digitale arrangementer og tell-all-intervju hos talkshowdronningen Oprah Winfrey, men det er først nå i september 2021 - halvannet år etter parets siste offisielle oppdrag i Storbritannia - at de endelig er å se «i embeds medfør» sammen. Og da ikke bare på Zoom eller Teams, eller gjennom andre digitale plattformer.

Paret har riktignok vært tydelige på at de ikke lenger representerer det britiske kongehuset, men at de heller har valgt å fokusere på sine egne hjertesaker - som blant annet mental helse og kvinners rettigheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer