Kyss

Dette kysset er kåret til tidenes beste filmkyss!

Vi har funnet frem de 12 beste, mest minneverdige filmkyssene gjennom tidene på Verdens Kyssedag (6. juli).

TIDENES BESTE FILMKYSS: Kysset mellom Ennis og Jack i Brokeback Mountain er kåret til tidenes beste filmkyss.  Foto: Mary Evans Picture
TIDENES BESTE FILMKYSS: Kysset mellom Ennis og Jack i Brokeback Mountain er kåret til tidenes beste filmkyss. Foto: Mary Evans Picture Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. juli er en merkedag mange sannsynligvis vil synes er en av de bedre. Det er nemlig verdens kyssedag! Dagen ble til for å gi oss en påminnelse om hvor flott kysset er i seg selv, uten at det nødvendigvis behøver å «føre til noe mer». Det handler rett og slett om å kysse for kyssingens skyld. (Visste du forresten at et kyss kan være bra for helsa? Det kan du lese mer om her!) 

I anledning kyssedagen har vi funnet frem 13 filmkyss som får oss i KK.no-redaksjonen til å smeeeeeelte. Gjett om ikke vi skal se en romantisk film i kveld! 

LES OGSÅ: Romantiske filmer kan være skadelig for parforholdet

1. Breakfast at Tiffany’s (1961) 

Dette er en klassiker alle bør se! Holly Goligthly (Audrey Hepburn) er eksentrisk New York jetsetter på jakt etter en skikkelig riking å gifte seg med. Men inn i etasjen over og inn i livet hennes flytter en ikke altfor suksessrik forfatter (George Peppard), og ting blir ikke riktig helt det samme etter det. Hvem som er den rette for Holly - vel ut ifra det fantastiske kysset er vi ikke i tvil om at Holly og Paul er ment for hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer