«Maskorama» 2022

Dette mener eksperten om Øystein «Pølsa» Pettersens forklaring

- Helt klart et forsøk på å avlede lytterne.

MASKORAMA 2022: Hvem skjuler seg bak masken? FOTO: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK
MASKORAMA 2022: Hvem skjuler seg bak masken? FOTO: Ulrik Kramer/Fremantle/NRK Vis mer
Publisert

Maskorama er halvveis inn i sin tredje sesong hvor én kjendis må ta av seg masken og avsløre sin identitet hver lørdag. NRK-suksessen har vekket et stort engasjement blant seerne og pirrer nysgjerrigheten til over én million nordmenn ukentlig.

I både medier, podkaster og sosiale medier blir det spekulert i hvilke kjendiser som gjemmer seg bak de gjennomtenkte kostymene. Hver uke serveres seerne og detektivpanelet nye hint om hver enkelt deltaker.

Flere kjendiser blir mistenkt for å være bak de gjenværende maskene. I Maskorama-podkasten, ledet av Sarah Natasha Melbye, ringer hun ukentlig opp en mistenkt kjendis. Det er knyttet mye usikkerhet til hemmeligholdet og forklaringene deres.

Men hvilke tegn er det lurt å se etter for å avsløre løgn? KK har tatt en prat med kroppsspråk-spesialist Grethe Holtan.

Disse tegnene bør vi se etter

Øystein «Pølsa» Pettersen er en av dem som blir sterkt mistenkt for å være «Ulven». I Maskorama-podkasten ringer Melbye til Pettersen for å stille han kritiske spørsmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer