Dette mente prinsesse Dianas bror med den «kryptiske» gratulasjonsmeldingen

Prins Harrys onkel delte lykkeønskning på sosiale medier.

NYTT FAMILIEMEDLEM: Charles Spencer, prins Harrys onkel, jubler over å ha fått et nytt familiemedlem - som også er tyr, slik han selv er. FOTO: NTB Scanpix
NYTT FAMILIEMEDLEM: Charles Spencer, prins Harrys onkel, jubler over å ha fått et nytt familiemedlem - som også er tyr, slik han selv er. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 6. mai kom nyheten vi «alle» har ventet på denne våren - nemlig at hertuginne Meghan (37) hadde født en liten prins.

Lykkeønskningene strømmet på, og blant gratulantene var selvfølgelig også prins Harrys (34) onkel Charles Spencer (54). Han er avdøde prinsesse Dianas lillebror.

Via Twitter sendte han sine hjerteligste gratulasjoner og skrev: «For noen hyggelige nyheter i dag - mange, mange gratulasjoner! (Godt å få enda en «Taurean» i familien)».

Det er kanskje noen som har undret seg over hva «Taurean» betyr, og det kan sammenlignes med betegnelsen «Taurus», som kan oversettes til stjernetegnet tyr.

De som er født i perioden 21. april til 21. mai går under kategorien tyr, og det er ikke tilfeldig at Charles Spencer kommenterer akkurat dette. For både i den britiske kongefamilien og Spencer-familien finner vi flere tyrer. PSST: Slik blir 2019 ifølge horoskopet ditt!

SIDE OM SIDE: Prins Harry har alltid hatt et nært forhold til morens bror. Under begravelsen til prinsesse Diana, som ble avholdt 6. september 1997, gikk de side om side i gravfølget. Fra venstre: prins Philip, prins William, Charles Spencer, prins Harry og prins Charles. FOTO: NTB Scanpix
SIDE OM SIDE: Prins Harry har alltid hatt et nært forhold til morens bror. Under begravelsen til prinsesse Diana, som ble avholdt 6. september 1997, gikk de side om side i gravfølget. Fra venstre: prins Philip, prins William, Charles Spencer, prins Harry og prins Charles. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Charles Spencer selv, som er født 20. mai 1964, er tyr. Det samme er den nyfødte prinsens fetter prins Louis (1) - født 23. april 2018 - og kusine prinsesse Charlotte (4), som er født 2. mai 2015. Zara Phillips, prins Harrys kusine, er også tyr. Hun er nemlig født 15. mai 1981.

Også dronning Elizabeth II (93), som fikk sitt åttende oldebarn da Harry og Meghans sønn kom til verden, er tyr. Hun ble nemlig født 21. april 1926.

Se video! Kongelig babylykke – Harry og Meghan har fått en sønn:

Men hvilke egenskaper har en tyr, og hvordan kommer personligheten til den nyfødte prinsen å bli (dersom vi skal tro på det stjernene og astrologien hevder)?

«Tyren er sta, stødig og solid, og har tålmodighet som et fremtredende personlighetstrekk. Hvis en tyr har bestemt seg for noe, er det omtrent umulig å få tyren til å ombestemme seg. Generelt har de lang lunte, men klarer du å gjøre en tyr sint, må du regne med en eksplosjon verdig en rasende okse! Ofte er de praktisk anlagt, og oppleves som jordnære og fornuftige personer. De er verken oppfarende eller smålige, men kan surmule dersom de blir misfornøyde. En tyr er oftest hjemmekjær og glad i naturen», skriver det norske nettstedet Åndelighet.

Prinsesse Diana, prins Harrys mor og Charles Spencers storesøster, var personlig opptatt av astrologi, og i ni år fungerte Debbie Frank som den avdøde prinsessens personlige astrolog. Bare én måned før Diana døde i den fatale bilulykken i Paris 31. august 1997, leste hun ifølge The Sun horoskopet for Diana - som brukte astrologi som en form for terapi.

ASTROLOG: Britiske Debbie Frank var prinsesse Dianas private astrolog, og også nære venninne. Hun har spådd hvordan den nyfødte prinsen, som foreløpig ikke har fått navn, kommer til å bli ifølge stjernetegnet sitt. FOTO: NTB Scanpix
ASTROLOG: Britiske Debbie Frank var prinsesse Dianas private astrolog, og også nære venninne. Hun har spådd hvordan den nyfødte prinsen, som foreløpig ikke har fått navn, kommer til å bli ifølge stjernetegnet sitt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Debbie Frank forutså at «noe stort og opprivende» skulle skje den aller siste uken i august, men at det handlet om prinsesse Dianas dødsfall kunne hun, ifølge seg selv, ikke ane.

- Jeg kunne ikke forutse at hun kom til å dø. Jeg hadde aldri hatt mulighet til å stoppe det. Bare for å gjøre én ting klart: astrologer kan ikke forutse dødsfall. Så jeg kunne ikke si til henne at hun ikke skulle sette seg i bilen, eller at hun måtte holde seg hjemme. Noen tragedier er bare skjebnebestemt, sa Debbie Frank til The Sun i 2017 - da det var 20 år siden Dianas dødsfall.

Blir han en naturelsker som oldemor dronning Elizabeth?

I et intervju med Hello Magazine, publisert samme dag som den lille prinsen kom til verden, åpner Debbie Frank opp om hvordan gutten, som foreløpig ikke har fått navn, kommer til å bli ifølge stjernetegnet sitt.

Han har allerede trukket et godt lodd i livet, ettersom han er sønn av en jomfru - som prins Harry (født 15. september 1984) er ifølge stjernetegnet sitt - og en løve - som hertuginne Meghan er, ettersom hun ble født 4. august 1981.

- Harry har månen sin i jordtegnet tyren, og har dermed den samme sterke tyr-energien, og kommer derfor til å ha en sterk kjemi med sønnen sin - de kommer til å gå svært godt overens. Meghan er løve. De som er født i dette stjernetegnet utstråler varme, er uttrykksfulle og fulle av kjærlighet. Dette barnet kommer definitivt til å vite at han er elsket, sier hun til Hello Magazine.

Skal vi tro Debbie Frank kommer også den lille prinsen til å slekte på oldemor dronning Elizabeth - som er svært glad i å ferdes i naturen.

- Dronningen er en typisk tyr; de er jordnære, og elsker å være ute i skog og mark. De er relativt ukompliserte mennesker, og de liker å holde ting enkelt. De er også veldig lojale, og har ofte en sta og viljesterk personlighet. Selv om vi ikke ser dette ofte hos dronningen, så er tyrer relativt lidenskapelige og følsomme.

Se video! Gravid prinsesse Diana på norgesbesøk i februar 1984:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer