AnneMa Yuvali:

Dette nekter hun å svare på

Dette blir realityprofilen stadig spurt om.

RASER: Realityprofilen AnneMa Yuveli er klar i sin tale hva gjelder spørsmål om sexlivet. Foto: Morten Eik/Se og Hør
RASER: Realityprofilen AnneMa Yuveli er klar i sin tale hva gjelder spørsmål om sexlivet. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert

For to år siden ble norske TV-tittere for første gang introdusert for Anne Marit Yuvali (62), bedre kjent som «AnneMa», i TV-serien «Grenseløst forelsket». Her ble vi kjent med negledesigneren og hennes 33 år yngre ektemann Dündar Yuvali (29) fra Tyrkia.

Programmet omhandlet nordmenn som hadde funnet kjærligheten i andre land og kulturer - og AnneMa og Dündar ble et svært populært par blant deltakerne.

I et intervju med VG løfter hun nå på sløret om tilværelsen i etterkant av realitydeltakelsen.

Nekter å svare på dette

Yuvalis store kjærlighet bor foreløpig fortsatt i Tyrkia, og paret sliter med å få søknad om familiegjenforening godkjent, slik at Dündar får flyttet til Norge. Hun reiser derfor ofte til hjemlandet hans for å besøke han.

I sin nye bok avslører kronprins Haakon noe han aldri har fortalt før. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Til tross for at paret har åpnet seg om forholdet i realityserien, legger hun ikke skjul på at folk fortsatt er nysgjerrige på den store aldersforskjellen. På spørsmål om hvordan livet hennes har forandret seg i etterkant av deltakelsen i «Grenseløs forelsket» svarer Yuvali:

- Folk tror de har rett til å spørre meg om alt. Jeg har blitt spurt: Hvordan kan du ha sex med en som er så mye yngre? Vel, det fordrer at man tar av seg buksene, pleier jeg å svare, sier hun til avisen.

Hun understreker også at det er noe hun stadig blir spurt om, men hun er likevel klar i sin tale hva gjelder spørsmål om sexlivet med ektemannen Dündar.

- Og det er ikke bare én som har spurt. Tror du jeg har spurt hvem de har sex med? Nei, ikke i det hele tatt. Men når jeg har en 33 år yngre mann, så er det liksom greit å spørre om det? Nei, det er faktisk ikke det. For øvrig synes jeg de tørrpinnene heller skulle slakke litt på bukselinningen selv og kanskje hadde de blitt litt mer løse og ledige, sier Yuvali.

SVARER: Anne Marit «AnneMa» Yuvali trakk seg historisk tidlig fra «71 grader nord - kjendis», og det har kommet ulike reaksjoner i ettertid. Nå svarer hun på tilbakemeldingene. Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / Discovery+ Vis mer

- Trakk seg etter første etappe

Tidligere i høst var hun å se i kjendisversjonen av «71 grader nord», der hun måtte trekke seg i første etappe av ekspedisjonen. Overfor Se og Hør kunne hun røpe grunnen til hvorfor hun avbrøt turen.

- Veldig mange sier at de angrer på at de trekker seg når de setter seg i bilen, men jeg brøt ikke fordi jeg ikke orket mer. Jeg stoppet, fordi det ikke gikk an å fortsette, fortalte Yuvali.

Hun innrømmer at hun ikke angrer på avgjørelsen.

- Da jeg kom hjem hadde jeg migrene i åtte dager. Det gjorde at jeg følte det var en helt riktig avgjørelse. Jeg har aldri vært inne på tanken om at jeg angrer på det jeg gjorde. Hvis det bare var fordi jeg var sliten hadde jeg nok angret, men det var det ikke, understreker 63-åringen, og legger til:

- Det er veldig trist at det måtte stoppe så tidlig. Jeg skulle ønske jeg kunne vært med lenger.

RASER: Flere raser mot influenser og podcast-programleder Fetisha Williams etter at hun la ut en Tiktok om Linnea Løtvedt. Reporter: Maja Walberg Klev/Mia Engenes Bratlie Vis mer

Det kan også virke som at realitydeltakelsen har gitt mersmak for 62-åringen, som nå er igang med å spille inn både realityserie og julekalender.

Overfor Se og Hør kan Yuvali forteller at det stormforelskede paret fortsatt venter på et «ja» fra Utlendingsnemnda.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer