Prins Harry hos Oprah

Dette øyeblikket står som det verste i prins Harrys liv

Åpner opp om traumene fra barndommen i ny dokumentarserie med Oprah Winfrey.

PRINS HARRY: Den lille prinsen var bare 12 år da moren ble drept i en bilulykke. Nok en gang ble alles øyne rettet mot ham, og det var plutselig han som trøstet folket - til tross for at det var han som hadde mistet moren sin. FOTO: NTB
PRINS HARRY: Den lille prinsen var bare 12 år da moren ble drept i en bilulykke. Nok en gang ble alles øyne rettet mot ham, og det var plutselig han som trøstet folket - til tross for at det var han som hadde mistet moren sin. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Prins Harry (36) og talkshow-dronningen Oprah Winfrey (67) står bak den nye dokumentarserien The me you can't se på Apple TV+ som tar for seg mental og psykisk helse - og hvordan dette kan påvirke alle mennesker, samt konsekvensene av at stadig flere mennesker opplever depresjon.

De to deler selv sine personlige historier med seerne, og har i tillegg fått med seg blant andre artist Stefani Germanotta (35), bedre kjent som Lady Gaga, skuespiller Glenn Close (74) og flere ukjente mennesker som deler selv av sine vanskelige og tøffe livserfaringer.

Både Lady Gaga og Oprah åpner opp om seksuelt misbruk, og hvordan dette har påvirket deres mentale og psykiske helse.

Kritikk for uttalelse om far og nylig avdød farfar

Prins Harry har de siste dagene høstet mye kritikk for å ha åpnet opp om sin relasjon med faren Charles og den nylig avdøde farfaren prins Philip i podkasten Armchair Expert - der han påstår at mye av den smerten og lidelsen han har opplevd, kan skyldes smerte og lidelse hans far og farfar selv har erfart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer