The Notebook

Dette paret gjenskapte ikoniske scener fra «The Notebook» - og vi smelter!

- Jeg ønsket å fange deres kjærlighet, sier barnebarnet.

GJENSKAPTE «THE NOTEBOOK»: Sterling og Clemma Elmore feiret kjærligheten og 57 år sammen ved å gjenskapte ikoniske scener fra «The Notebook». Foto: Stacy Welch-Christ/Mary Evelyn Photography
GJENSKAPTE «THE NOTEBOOK»: Sterling og Clemma Elmore feiret kjærligheten og 57 år sammen ved å gjenskapte ikoniske scener fra «The Notebook». Foto: Stacy Welch-Christ/Mary Evelyn Photography Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Ryan Gosling og Rachel McAdams sikret seg en helt spesiell plass i hjertene våre etter at vi så dem som hodestups forelskede Noah Calhoun og Allie Hamilton i «The Notebook».

Filmen fra 2004 er basert på romanen med samme navn av Nicholas Sparks og har for mange blitt tidenes mest romantiske film. Og ja, det er noe spesielt med romantiske filmer som gjør at vi elsker dem, men visste du at de også kan ha en negativ effekt på enkelte av oss? For har du noen gang satt igjen med følelsen av at forholdet ditt kunne vært bedre etter å ha sett en slik film? Da er du ikke alene!

Men dette gjelder heldigvis ikke for alle og definitivt ikke for ekteparet Sterling og Clemma Elmore. Da de skulle feire at de hadde vært sammen i 57 år, var det ingen tvil om hva barnebarnet Stacy Welch-Kristus ville gjøre for å feire kjærligheten. 

LES OGSÅ: 6 stjernekollegaer om hatet hverandre i virkeligheten  

- Jeg ønsket å fange deres kjærlighet 

Welch-Kristus, som er fotograf, valgte å gjenskape de ikoniske scene fra den prisvinnende filmen. (Psst: Se bildene nederst i saken!)

- Jeg tenkte umiddelbart at dette ville være så spesielt for dem, fordi de er akkurat slik som de vises i bildene. Veldig kjærlig og søt. Jeg ønsket å fange deres kjærlighet og hengivenhet overfor hverandre, så de kan ha det å se tilbake på, forteller Stacy Welch-Kristus til CNN

Det er ikke bare vi i KK.no-redaksjonen som elsker de gjenskapte bildene fra filmen. Også Nicholas Sparks, forfatteren av boka, viste sin begeistring for det søte paret.

Dette paret gjenskapte ikoniske scener fra «The Notebook» - og vi smelter!

KK.no har fått tillatelse av fotograf Stacy Welch-Kristus å bruke bildene i saken.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer