Skjønnhetsprodukter:

Dette produktet (for menn!) er hemmeligheten bak Emily Ratajkowskis glød

Vi har samlet it-jenta og tre andre stjerners skjønnhetsfavoritter.

SKJØNNHETSTIPS: Det var nok ikke bare oss som ble overrasket da vi fant ut hva Emily Ratajkowskis favorittprodukt er... FOTO: NTB Scanpix
SKJØNNHETSTIPS: Det var nok ikke bare oss som ble overrasket da vi fant ut hva Emily Ratajkowskis favorittprodukt er... FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er menneskelig å være nysgjerrig, og vi i KK-redaksjonen innrømmer glatt at vi elsker følelsen av å være en flue på veggen – spesielt når det innebærer en titt bak fasaden i livet til menneskene vi beundrer.

For eksempel synes vi det er kjempegøy når stjerner – som vi vanligvis kun ser «glammet opp» fra topp til tå – avslører hvilke produkter som ligger bak lookene vi får presentert på prisutdelinger og andre celebre tilstelninger.

Siste kvinne ut i rekken av kjente fjes som har gjort nettopp dét, er skuespillerinne og modell Emily Ratajkowski.

I et nytt intervju med Coveteur deler nemlig it-jenta skjønnhetstipsene sine, og da også hvilket produkt hun sverger til.

– Uansett hvor hektisk dagen min er, tar jeg alltid vare på huden min! Jeg fjerner sminken før jeg legger meg, og eksfolierer hver kveld. (...) Jeg bruker et eksfolierende renseprodukt fra Kiehl's, som faktisk er for menn, og det er fantastisk, sier 27-åringen.

Jepp, det er laget for menn – men hvis det er godt nok for Emily, er det godt nok for oss!

Produktet «I Feel Pretty»-stjernen snakker om, Kiehl's Age Defender Cleanser, koster 149 kroner og kan kjøpes på nett, og skal visstnok fjerne overflødig olje og urenheter.

LES OGSÅ: Dette er hudpleiernes nye «it-ingrediens»

Saken fortsetter under bildene.

Emily Ratajkowsi er selvfølgelig ikke den eneste Hollywood-profilen som har delt beautyhemmeligheter med fansen. Vi har samlet fire andre stjerners beste tips:

Meghan Markle

– Min rutine er veldig enkel. Jeg bruker ikke foundation, men Yves Saint Laurent Touche Éclat, litt maskara, leppepomade og rouge, har Meghan Markle tidligere uttalt ifølge Hello Magazine.

Hertuginnen av Sussex sverger til den ikoniske concealeren/highlighteren (ja, den fungerer som begge deler!) fra Yves Saint Laurent fordi hun hevder at den alene sørger for at hun holder seg fresh gjennom dagen:

– Den blender seg inn i huden og er kompakt, og dersom du har en 17-timers arbeidsdag og ikke har på deg noe annen sminke, ser du likevel relativt levende ut mot slutten av dagen!

ENKELT OG GREIT: Meghan Markle bruker bare noen minutter på å sminke seg hver dag – og det forstår vi godt. Snakk om naturlig skjønnhet! FOTO: Scanpix
ENKELT OG GREIT: Meghan Markle bruker bare noen minutter på å sminke seg hver dag – og det forstår vi godt. Snakk om naturlig skjønnhet! FOTO: Scanpix Vis mer

Rihanna

Rihannas makeupartist, Priscilla Ono, avslørte i fjor hvilken ansiktsmaske «Love On The Brain»-sangeren aller helst bruker: Luminous Deep Hydration Lifting Mask fra kjendisfavoritten Tatcha.

Priscilla forteller til Refinery29 at hver av maskene inneholder en hel kokosnøtt hver, og den skal ifølge Tatchas egne nettsider tilføre huden 200 % mer fukt i løpet av 15 minutter.

LES OGSÅ: Fire fantastiske ansiktsmasker du kan lage hjemme

Jennifer Aniston

I Jennifer Anistons tilfelle er det ikke et spesifikt produkt som er hemmeligheten; hun tror nemlig at prosessen starter innenfra. Emmy-vinneren er overbevist om at det er smoothien hun drikker hver morgen som får huden hennes til å gløde.

Dét kom frem i et intervju 50-åringen gjorde med nettstedet Well & Good i 2016.

– Jeg blander rent protein, for eksempel chiafrø, med bananer, blåbær, frosne kirsebær, stevia, en miks av grønnsaker, maca-pulver og litt ren kakao, sa Jennifer den gang.

Enkelt og greit, og både sunt og digg – denne oppskriften skal vi definitivt teste!

SLÅENDE VAKKER: Verden fikk for alvor øynene opp for Jennifer Aniston da hun kapret rollen som Rachel i «Friends». Nå, mer enn 20 år senere, er hun fortsatt like flott. FOTO: Scanpix
SLÅENDE VAKKER: Verden fikk for alvor øynene opp for Jennifer Aniston da hun kapret rollen som Rachel i «Friends». Nå, mer enn 20 år senere, er hun fortsatt like flott. FOTO: Scanpix Vis mer


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer