Mesternes mester 2023

Dette sier motstanderen om sjokkavgjørelsen

Måtte trekke seg fra NRK-konkurransen Mesternes mester. NB! Spoiler.

MESTERNES MESTER 2023: Tidligere friidrettsstjerne Ezinne Okparaebo måtte trekke seg fra konkurransen. Her forteller hun nyheten til medkonkurrentene. Orienteringsløper Hanne Staff i bakgrunnen. FOTO: Skjermdump / NRK
MESTERNES MESTER 2023: Tidligere friidrettsstjerne Ezinne Okparaebo måtte trekke seg fra konkurransen. Her forteller hun nyheten til medkonkurrentene. Orienteringsløper Hanne Staff i bakgrunnen. FOTO: Skjermdump / NRK Vis mer
Publisert

Sesong 14 av NRK-serien Mesternes mester, der tidligere toppidrettutøvere kjemper om den gjeve tittelen, er godt i gang - og i kveldens episode skulle årets første natt-test gå av stabelen.

Sportsdanser Helene Spilling (26), kjent fra Skal vi danse på TV 2, sto i fare for å havne i duellen der man enten må teste balanse eller reaksjon, for å sikre seg videre deltakelse i konkurransen.

I episoden innleder hun med å takke for to fantastiske førsteuker i konkurransen.

- Jeg synes at samholdet i gruppa er blitt skikkelig, skikkelig bra. Jeg koser meg veldig sammen med dere! Men så har det seg sånn at jeg ligger, ganske stabilt, nederst på lista. Så den jeg tar med meg i natt-test er ...

Men friidrettsstjernen Ezinne Okparaebo (34) kom medkonkurrenten i forkjøpet, og avslørte at hun i samråd med legen sin hadde bestemt seg for å trekke seg.

- Jeg har slitt med ettervirkninger av koronasykdom, og sliter fortsatt med det. Jeg trodde at det skulle gå bra, men underveis i noen av konkurransene har jeg kjent at jeg har slitt med å få luft. Jeg må dessverre takke for meg på grunn av helsen, forklarer hun, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer