Ashley Graham

Dette skal Ashley Grahams tvillinger hete

«Det har ikke vært lett, men det var verdt det», skriver Ashley Graham om graviditeten på Instagram.

TREBARNSMOR: Den 34 år gamle supermodellen Ashley Graham ble trebarnsmor da tvillingguttene hennes kom til verden 7. januar. Foto: NTB
TREBARNSMOR: Den 34 år gamle supermodellen Ashley Graham ble trebarnsmor da tvillingguttene hennes kom til verden 7. januar. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Ashley Graham og ektemannen Justin Ervin storkoser seg allerede med å være en familie på fem, skriver magasinet People.

Det er nesten en måned siden paret gikk ut og fortalte at tvillingsønnene var kommet til verden den 7. januar.


Den 34 år gamle modellen delte en åpenhjertig post på Instagram, hvor hun avslørte navnene: Malachi og Roman. Fra før har paret en sønn ved navn Isaac Menelik Giovanni på snart to år.

«Malachi & Roman. Mine gutter har vært den beste læreren og den største påminnelsen om at jeg klarer å gjøre vanskelige ting».

Det skriver Graham ved siden av det første bildet av henne og hennes tvillinger.

«Dette har ikke vært lett, men det er så verdt det. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg har tre barn».

Videre skriver stjernen at hun ser frem til å dele om fødselen og tiden etter med sine følgere.

Graham delte om fødselen først i en Instagram-story, hvor hun skrev at hun og mannen var så glade for at deres guttebabyer var her. Og at de ble født tidlig om morgenen, hjemme og var glade og friske.

Hun la også til at hun ville ta litt tid til å heles og tilbringe tid med sin mann og tre gutter, men at hun gledet seg til å dele mer med følgerne sine.

Naturlig fødsel

Ervin svarte på hennes post gjennom sin egen konto at han elsket henne og:

«Takk, Jesus, for vår supernaturlige fødsel». Han takket også følgerne sine på sosiale medier for deres bønner og støtte.

Paret fremstår på Instagram som nært knyttet og lykkelige, og bildene Graham legger ut viser ofte en mer ekte og sårbar side ved det å være en familie.

I september bekreftet paret at de ventet tvillinger. Senere la også Graham ut bilder av sin høygravide mage med strekkmerker for å normalisere hvordan kvinnekroppen ser ut under en graviditet. Da med bildeteksten at mannen hennes syntes merkene så ut som «Livets tre».

Graham er blitt hyllet for å kjempe mot kroppspress, og har brukt sosiale medier som en plattform for spre kroppspositivisme.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer