Kjendisbarn:

Dette skal Elon Musks syvende barn hete

Og dette betyr det omstridte navnet..

NYBAKTE FORELDRE: Tre måneder er gått siden Elon Musk og Grimes (Claire Boucher) ble foreldre sammen for andre gang. De er begge svært fornøyd med valg av babynavn. Foto: NTB
NYBAKTE FORELDRE: Tre måneder er gått siden Elon Musk og Grimes (Claire Boucher) ble foreldre sammen for andre gang. De er begge svært fornøyd med valg av babynavn. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At kjendiser ofte velger en smule eksentriske babynavn er gammelt nytt. Men for å varme opp til det nyeste i rekken, kan vi nevne skuespiller Uma Thurmans datter, Rosalind Arusha Arkadina Altalune. Samt artist Ellie Goulding og hennes mann Caspar Joplings sønn, Arthur Ever Winter.

Og er du, som jeg, fasinert av alt det rare kjendisene kaller arvingene sine, så ta en titt på kjendisbarnas unike navn.

Men over til siste nytt under solen innenfor denne katogorien: Elon Musk (50), verdens rikeste mann, Tesla-gründer og SpaceX-grunnlegger er blitt pappa igjen. Riktignok for tre måneder siden, men det nyeste tilskuddet i arverekkens navn har ikke blitt offentliggjort før nylig.

Musk og barnets mor, musikeren Grimes (33) avslører at datteren har fått navnet Exa Dark Sideræl.

Betydningen av navnet

Ifølge Grimes, som egentlig heter Claire Boucher sier til Vanity Fair at hun elsker navnet og at det er ild («fire»). Artikkelen ble sluppet torsdag, og det er også gjennom dette at verden fikk vite om familieforøkelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer