Foreldre til fire:

Dette skal sønnen til Kim og Kanye hete

Kris Jenner forklarer hva navnet betyr.

KIM OG KANYE: Stjerneparet er blitt foreldre til fire barn. Foto: Scanpix
KIM OG KANYE: Stjerneparet er blitt foreldre til fire barn. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag 9. mai 2019 kunne Kim Kardashian West (38) og Kanye West (41) ønske sitt fjerde barn velkommen til verden. Dette er den andre gangen stjerneduoen får barn ved hjelp av surrogati.

For ett år siden kom datteren Chicago (1) til verden. Deres første barn, North, er snart hele seks år gammel, mens sønnen Saint er tre. Etter at han ble født fikk Kardashian beskjed om at det ville bli risikabelt å bære frem et tredje barn.

I 2016 var Kardashian åpen om dette i realityserien hun og familien er en del av, Keeping Up With The Kardashians. Her har hun også vært åpen om komplikasjonene rundt de tidligere graviditetene. Flere leger skal ha rådet henne til å ikke bli gravid igjen. Dermed bestemte paret seg for å prøve surrogati - noe som har vært en suksess to ganger på to år.

Psalm West

Kun ett år etter at datteren Chicago ble født, kom lille Psalm West til verden. Kim og Kanye overrasket hele verden da deres førstefødte fikk navnet North. Et navn som passet svært godt til etternavnet West.

I lang tid trodde man at deres neste barn skulle få navn som East eller South, men deres andre barn fikk altså navnet Saint. Et navn som også fikk massiv oppmerksomhet. Det var derfor ikke overraskende at deres tredje barn også skulle få et «uvanlig» navn. Chicago er oppkalt etter Kanye Wests hjemby, men etter hva vi har sett på tv-serien til familien, kaller de datteren ofte «Chi».

FORELDRE TIL FIRE: Kanye West og Kim Kardashian har barna Saint på tre år (t.v.), North på fem år (t.h.), datteren Chicago på ett år (ikke avbildet) og nå sønnen Psalm (ikke avbildet). Foto: Scanpix
FORELDRE TIL FIRE: Kanye West og Kim Kardashian har barna Saint på tre år (t.v.), North på fem år (t.h.), datteren Chicago på ett år (ikke avbildet) og nå sønnen Psalm (ikke avbildet). Foto: Scanpix Vis mer
TRAVEL DAME: Kim Kardashian regnes som en av verdens mest kjente mennesker med sitt eget sminkemerke, sitt eget spill og flere andre prosjekter. Nå er hun også mamma til fire barn. Her avbildet med sønnen Saint (3) og datteren Chicago (1). Foto: Scanpix
TRAVEL DAME: Kim Kardashian regnes som en av verdens mest kjente mennesker med sitt eget sminkemerke, sitt eget spill og flere andre prosjekter. Nå er hun også mamma til fire barn. Her avbildet med sønnen Saint (3) og datteren Chicago (1). Foto: Scanpix Vis mer

Da det ble kjent at paret ventet sitt fjerde barn, begynte flere å pønske på navn. Men selv om det aldri har vært mye til mønster i navnevalgene til superstjernene, var mulighetene uendelige. Lenge trodde man at de skulle oppkalle barnet etter Kims far og bror, Robert, etter at Kim og to av søstrene gjestet Jimmy Kimmels talkshow. Men også det skulle vise seg å være feil.

Se fra 2:38:

Til slutt endte West-familien opp med navnet «Psalm» som betyr salme.

- Inspirasjonen bak navnet er hentet fra Salmenes Bok. Jeg synes det er en fantastisk måte å feire følelsene deres på. Han er virkelig en velsignelse, så alt er perfekt, kunne Kris Jenner, Kim Kardashians mor, fortelle til ET Online.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer