Foreldre til fire:

Dette skal sønnen til Kim og Kanye hete

Kris Jenner forklarer hva navnet betyr.

KIM OG KANYE: Stjerneparet er blitt foreldre til fire barn. Foto: Scanpix
KIM OG KANYE: Stjerneparet er blitt foreldre til fire barn. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag 9. mai 2019 kunne Kim Kardashian West (38) og Kanye West (41) ønske sitt fjerde barn velkommen til verden. Dette er den andre gangen stjerneduoen får barn ved hjelp av surrogati.

For ett år siden kom datteren Chicago (1) til verden. Deres første barn, North, er snart hele seks år gammel, mens sønnen Saint er tre. Etter at han ble født fikk Kardashian beskjed om at det ville bli risikabelt å bære frem et tredje barn.

I 2016 var Kardashian åpen om dette i realityserien hun og familien er en del av, Keeping Up With The Kardashians. Her har hun også vært åpen om komplikasjonene rundt de tidligere graviditetene. Flere leger skal ha rådet henne til å ikke bli gravid igjen. Dermed bestemte paret seg for å prøve surrogati - noe som har vært en suksess to ganger på to år.

Psalm West

Kun ett år etter at datteren Chicago ble født, kom lille Psalm West til verden. Kim og Kanye overrasket hele verden da deres førstefødte fikk navnet North. Et navn som passet svært godt til etternavnet West.

I lang tid trodde man at deres neste barn skulle få navn som East eller South, men deres andre barn fikk altså navnet Saint. Et navn som også fikk massiv oppmerksomhet. Det var derfor ikke overraskende at deres tredje barn også skulle få et «uvanlig» navn. Chicago er oppkalt etter Kanye Wests hjemby, men etter hva vi har sett på tv-serien til familien, kaller de datteren ofte «Chi».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer