Love Actually:

Dette skjedde med Martine McCutcheon (41) etter «Love Actually»

Har hatt det veldig tungt i etterkant av filmsuksessen.

LOVE ACTUALLY - MARTINE MCCUTCHEON: I dag er Martine en av programlederne i tv-debattprogrammet Loose Women. Men årene etter Love Actually-suksessen har vært alt annet enn enkle.  Foto: Xposure
LOVE ACTUALLY - MARTINE MCCUTCHEON: I dag er Martine en av programlederne i tv-debattprogrammet Loose Women. Men årene etter Love Actually-suksessen har vært alt annet enn enkle. Foto: Xposure Vis mer
Publisert

Det var gjennom megasuksessen «Love Actually» (2003) at britiske Martine McCutcheon (41) ble et kjent navn verden over - og det nærmest over natten. Skuespillerinnen, som allerede var rikskjendis i England etter å ha lansert en suksessfull popkarriere og spilt i såpeserien «Eastenders», fikk en av de mest sentrale og kanskje søteste rollene i den romantiske komedien- som Hugh Grants (statsministeren) flamme Natalie (hvem glemmer vel den legendariske kyssescenen til «All I Want For Christmas Is You»?).

LOVE ACTUALLY HUGH GRANT, MARTINE MCCUTCHEON LOVE ACTUALLY     Date: 2003 Foto: Mary Evans Picture
LOVE ACTUALLY HUGH GRANT, MARTINE MCCUTCHEON LOVE ACTUALLY Date: 2003 Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Tiden etter filmsuksessen har imidlertid vært alt annet enn enkel for 40-åringen. Blant annet har hun vært rammet av alvorlig sykdom, depresjon og økonomiske vanskeligheter (pst. har du fått med deg denne romantiske og triste scenen som ble slettet fra «Love Actually»?).

Fikk ME

40-åringen ble i 2011 diagnostisert med kronisk utmattelsessyndrom - ME, etter at hun tilslutt endte opp i en rullestol som etter å ha vært veldig dårlig og sliten over en lengre periode. Etter dette ble hun også alvorlig deprimert, og holdt seg innestengt hjemme i over én måned, skriver Daily Mail.

I tidligere intervjuer har Martine forklart hvordan hun kollapset over 20 ganger og la på seg mange kilo, før legene fant ut hva som egentlig feilet henne. Skuespillerinnen ble tilslutt så syk at hun ikke kunne jobbe, og ble derfor slått personlig konkurs i januar 2013.

LES OGSÅ: Derfor elsker kvinner Hugh Grant

9 Jun 2015 - LONDON - UK

MARTINE MCCUTCHEON AND HSUBAND JACK MCMANUS SEEN AT THE ITV STUDIOS.


BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM

***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION ***

**UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE   44 208 344 2007 **  Foto: Xposure
9 Jun 2015 - LONDON - UK MARTINE MCCUTCHEON AND HSUBAND JACK MCMANUS SEEN AT THE ITV STUDIOS. BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM ***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION *** **UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007 ** Foto: Xposure Vis mer

- Det var de verste årene i mitt liv. Hver dag av disse syv årene har føltes som et levende helvete. Det har bare vært det ene etter det andre. Jeg har ikke hatt det bra, hverken med meg selv, økonomisk eller karrieremessig, sa hun i intervju med The Sun i 2013.

Skuespillerinnen innrømmet at det til tider har vært så ille at hun vurderte å avslutte alt.: - Jeg ba til Gud om å ikke våkne opp da jeg la meg på kveldene.

Samtidig som ME-sykdommen rammet, spilte hun i dramaseriene «Marple» og «Echo Beach», men det var så vidt hun klarte å holde tritt på settet, og ifølge skuespillerinnen skjedde det ved flere anledninger at hun sovnet under innspillingen.

Det var rett etter «Love Actually» at McCutcheon begynte å merke at hun ikke var frisk, og det endte med at hun måtte si nei til en rekke lukrative tilbud hun fikk takket være filmsuksessen. Som følge av konkursen i 2013 måtte hun også selge nesten alt hun eide, inkludert alle smykkene sine og leiligheten hun og musikerektemannen Jack McManus eide i Battersea, London.

LES OGSÅ: Helene (27) ble frisk fra ME takket være omstridt metode

Takker venner og ektemannen

LYKKELIG OG PÅ TV: I dag er Martine i langt bedre form, lykkeligere og karrieren er på godt spor igjen. Her med de andre programlederne i Loose Women - Ruth Langsford og Janet Street-Porter. Foto: Xposure
LYKKELIG OG PÅ TV: I dag er Martine i langt bedre form, lykkeligere og karrieren er på godt spor igjen. Her med de andre programlederne i Loose Women - Ruth Langsford og Janet Street-Porter. Foto: Xposure Vis mer

Ifølge skuespillerinnen, som endelig har blitt friskere fra sykdommen, er det takket være vennene, og ektemannen, at hun har klart å holde motet oppe disse tunge årene. Under innspillingen av debattprogrammet «Loose Women», hvor hun er en av programlederne, kunne hun nylig avsløre at det har vært perioder som har vært svært tøffe for ekteskapet med Jack, som hun giftet seg med i 2012. Paret ble også foreldre til sitt første barn i fjor.

- Nå for tiden har folk en tendens til å kaste inn håndkledet så fort, alt er så lett å bytte ut, har hun uttalt, og samtidig avslørt at hun på et «mørkt tidspunkt» oppfordret mannen til å forlate henne:

- Da sa han bare: «ikke vær dum, vi kommer oss gjennom dette sammen».

LES OGSÅ: Se den fantastiske traileren til «Skjønnheten og Udyret»

Ifølge Martine var det også Jack som i stor grad hjalp henne tilbake i form etter sykdommen, skriver The Sun.

- Han har vært helt fantastisk i sin støtte, sier hun, og forteller samtidig at hun håper hennes historie kan være til hjelp for andre som sliter med ME:

- Jeg vil gi håp til andre som lider av ME, selv personer som ikke vet at de har det. Jeg vil at de skal vite at de ikke er i ferd med å bli gale, og at ting kan bli bedre. Du kan få et normalt og godt liv igjen.

LES OGSÅ: Kjersti (67) har tre ME-syke barn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer