Sverre Magnus dabber

Dette syntes Mette-Marit egentlig om sønnens stunt på slottsbalkongen

Videoen av prins Sverre Magnus som dabber gikk viralt. Nå kommenterer kronprinsessen hendelsen offentlig for første gang.

SVERRE MAGNUS DABBER Under kongeparets 80-årsfeiring i mai 2017 underholdt prins Sverre Magnus publikum med sitt eget show. Nå kommenterer prinsens mor, kronprinsesse Mette-Marit, hendelsen for første gang. VIDEO: NTB / Dagbladet Vis mer
Publisert

Kronprinsesse Mette-Marit (47) gjestet nylig podkast-serien The Kåss Furuseths, og ble godt tatt imot av programleder og erkeroyalist Else Kåss Furuseth (40).

Det er tydelig at de to er komfortable i hverandres selskap, og flere ganger uttrykte kronprinsessen at hun ser på Else som et forbilde - der Else selv supplerte med at hun må være Norges fremste «Mette-Marit-stalker».

I tillegg til åpen og alvorlig prat om selvmord og mental helse, var det også rom for latter og artigheter. Kronprinsessen delte blant annen en historie om da hun løy og skylte på datteren for et fall i skibakken før julen - som endte opp med at hun brakk halebeinet.

Den hvite løgnen er noe kronprinsessen ikke er like stolt av i dag.

Stuntet gikk viralt

Else konfronterte henne også med sønnen prins Sverre Magnus «dabbing» fra slottsbalkongen under kongeparets 80-årsfeiring i 2017.

Stuntet gikk viralt, og både britiske Daily Mail, britiske Cosmopolitan og amerikanske E!Online var blant de mange utenlandske mediene som omtalt den morsomme hendelsen.

At prins Sverre Magnus, som da var 11 år, er en sjarmør visste vi godt fra før - og vi synes det er forfriskende at skøyerprinsen tør å «bryte» litt med royal etikette.

Else, som er kjent for å være svært frittalende, spurte kronprinsessen direkte om hun syntes det var «lattis» da sønnen dabbet på slottsbalkongen.

SJARMØR: - Det er tull at vi ikke lo, for vi lo faktisk veldig, sier kronprinsesse Mette-Marit om sønnens dabbe-stunt på slottsbalkongen 9. mai 2017 i anledning kongeparets 80-årsfeiring. Men hun erkjenner også at hun var stressa for hvordan han ville ta oppmerksomheten han fikk. FOTO: Jon Olav Nesvold / NTB
SJARMØR: - Det er tull at vi ikke lo, for vi lo faktisk veldig, sier kronprinsesse Mette-Marit om sønnens dabbe-stunt på slottsbalkongen 9. mai 2017 i anledning kongeparets 80-årsfeiring. Men hun erkjenner også at hun var stressa for hvordan han ville ta oppmerksomheten han fikk. FOTO: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer

- Da Magnus dabba? Altså, jeg fikk ikke latterkrampe ... eller jo, jeg tror jeg begynte å le, men jeg ble mer stressa av det.

Redd for å få feil type oppmerksomhet

Kronprinsessen erkjenner at hun var en smule nervøs for hvordan sønnen kom til å bli hauset opp av oppmerksomheten.

- Det er tull at vi ikke lo, for vi lo faktisk veldig. Men jeg var så redd for at han skulle få den oppmerksomheten, og skjønne at det var noe gøy han gjorde, og så gjøre det igjen neste gang. Få feil type oppmerksomhet. Som mor var jeg mer bekymret for hvor det skulle føre han hen. Men det var jo veldig morsomt, det var det ingen tvil om.

Det norske folket, og ikke minst de utenlandske leserne, tok det hele med et smil, og det var tydelig at det var mange som syntes det var morsomt at den 11 år gamle gutten gikk litt utenfor boksen på slottsbalkongen.

- Det er lett å se at prinsen er trygg på seg selv og har et godt forhold til sine søsken og kusiner. Han har tydeligvis arvet sin bestefars gode humør, sa Anders Johan Stavseng, Se og Hørs hoffreporter, til Dagbladet kort tid etter dabbingen ble fremført på slottsbalkongen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer