Prins Harry og Meghan Markle:

Dette vet vi om bryllupet til Meghan og Harry

En ting er sikkert: Det kommer til å bli storslått!

PRINS HARRY OG MEGHAN MARKLE: 19. mai gifter det lykkelig paret seg. FOTO: NTB Scanpix
PRINS HARRY OG MEGHAN MARKLE: 19. mai gifter det lykkelig paret seg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryllupet til prins Harry (33) og Meghan Markle (36) finner sted 19. mai i St. George's Chapel i Windsor Castle. Men allerede nå har flere detaljer rundt den store dagen blitt avslørt.

Siden paret annonserte sin forlovelse i hagen til Kensington Palace 27. november 2017, har det blitt spekulert i alt fra hvem som skal stå for blomster til hvilken designer som skal designe kjolen til Markle på bryllupsdagen.

Nå nærmer bryllupsdagen til paret seg og dette er hva vi vet kommer til å skje 19. mai 2018 når Harry får sin Meghan:

LOKALET

I midten av februar kunne det britiske kongehuset annonsere at David Conner skal vie paret i St. George's Chapel. Seremonien skal starte klokken 12.00 og slutte klokken 13.00.

Det nygifte paret vil bli fraktet rundt i byen med hest og kjerre før de ankommer festlokalet. Ifølge flere nettsteder, deriblant franske Vogue, har prins Charles invitert til en intim middag for familie og nære venner på Fromore House senere den kvelden.

LES OGSÅ: Meghan Markle viste frem forlovelsesringen i denne kåpen. 15 minutter senere krasjer nettbutikken

St George's Chapel Foto: Scanpix
St George's Chapel Foto: Scanpix Vis mer

KAKEN

20. mars kunne den britiske kongefamilien avsløre på sin Instagram-konto, @KensingtonRoyal, at det er Claire Ptak bak det London-baserte bakeriet Violet Cakes som skal lage bryllupskaken. Paret skal ha bedt Ptak om å lage en sitron- og hylleblomstkake som skal fremheve våren. Den skal dekkes med glasur av smørkrem og dekoreres med friske blomster.

Til info: Bildet av kaken under er hentet fra Claire Ptaks Instagram for å vise hennes stil. Kaken til bryllupet vil ikke bli avslørt før 19. mai.

INVITASJONENE

Et par dager etter at @kensingtonroyal avslørte hvem som skulle bake kaken til prins Harry og Meghan Markles store dag, viste de også frem invitasjonene som er blitt sendt ut. Invitasjonene følger i fotsporene til andre tradisjonelle, kongelige bryllupsinvitasjoner, og er laget av Bernard & Westwood.

LES OGSÅ: Meghan Markle svarer på rasismehetsen: - Det er selvfølgelig veldig trist, men jeg er stolt av hvem jeg er og hvor jeg kommer fra

BLOMSTER

«Designet vil bli en refleksjon av dem som par», skriver Philippa Craddock, som skal stå for bryllupets blomster, på Instagram. Det ble kjent 1. april da @kensingtonroyal skrev følgende om valget av planter og blomster for anledningen:

«Det vil bestå av sesongens planter, som greiner av bøk og bjørk, hvite hageroser og peoner. Floristen vil gjenspeile det ville og naturlige landskapet hvor mange av plantene er blitt hentet fra.»

Philippa Craddock har tidligere laget blomsterkreasjoner for kjente navn som Lancôme, Selfridges og Alexander McQueen.

GJESTER

Meghan Markle var i lang tid en del av tv-serien Suits som har hatt stor sukess verden over. Rolleinnehaverne er gode venner, og det kom derfor ikke som noen overraskelse at de kommer i bryllupet.

I serien er Markle forlovet med Mike Ross, som spilles av Patrick J. Adams (36). I anledning kollegaens forlovelse, la Adams ut et rørende innlegg på Instagram hvor han gratulerte paret (se under).

Lenge trodde man også at Barack (56) og Michelle Obama (54) skulle ta turen til England for bryllup, noe som viser seg at de ikke skal. Paret skal visstnok ha bestemt seg for å utelate flere kjente navn innen politikken.

Ifølge The Sun vil stjerner som tennisspiller Serena Williams (36) og skuespiller Priyanka Chopra (35) delta i bryllupet. Tidligere i år ble det også avslørt at Spice Girls-gjengen skal ta turen. Kanskje til og med for å opptre, også (se video lengre ned i saken)! Det har også ryktes at Ed Sheeran (27) vil synge i bryllupet til det lykkelige paret.

Musikk kan det også komme fra Elton John (71), som ifølge The Sun har avlyst sine to show i Las Vegas den helgen for å delta på bryllupet. Der vil han muligens møte to av Harrys ekskjærester, Chelsy Davy (32) og Cressida Bonas (29), som visstnok skal ha fått invitasjoner.

LES OGSÅ: Disse 9 kjendisene er som snytt ut av nesen på sine verdensberømte besteforeldre

KJOLEN

Det er utrolig hvor mye man kan bry seg om et bryllup til noen man ikke kjenner. Helt siden det ble kjent at prins Harry (33) hadde begynt å date skuespiller Meghan Markle (36), har vi tenkt på hvordan bryllupet kommer til å bli - og ikke minst kjolen!

Foto: Alexi Lubomirski via Scanpix
Foto: Alexi Lubomirski via Scanpix Vis mer

Da det sent i høst ble offisielt at paret er forlovet, tok vi raskt kontakt med ekspertene for å høre hva de tror Markle kommer til å velge til den store dagen.

- Jeg tror Meghan velger en enkel og stilren brudekjole med lange ermer - kanskje noe i blonde ... Og kanskje gjør hun som Grace Kelly i sin tid gjorde, og hopper bukk over alle de kjente motehusene og lar sin faste sydame i Suits skape kjolen? Kjolen Edith Head skapte til fyrstinne Grace er jo legendarisk og gjentatte ganger kåret til tidenes vakreste, kongelige brudekjole, har KJell Arne Totland, TV2s kongehusekspert, fortalt til KK.no.

For noen måneder siden ble det også sluppet noen skisser som visstnok skulle være brudekjolen til Markle. Men ifølge flere kilder skal Markle ha valgt samme designer som sto bak kjolen hun brukte i forlovelsesbildene med Harry: Ralph & Russo.

En kjole som har en prislapp på 500 000 kroner.

FOTOGRAFEN

Fotografen som også tok forlovelsesbildene til Meghan og Harry, Alexi Lubomirski, skal også ta bryllupsbildene til paret som skal vies 19. mai.

På Instagram-profilen sin har Lubomirski delt den gode nyheten, og skriver at han «kunne ikke vært mer glad for å få fotografere denne historiske begivenheten».

LES OGSÅ: 4 plagg som gir deg Meghan Markle-looken

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer