«Westworld»:

Dette vet vi så langt om sesong to av «Westworld»

Fansen spekulert i om den neste parken kommer til å være i Japan.

«WESTWORLD»: Både Teddy og Dolores dukker opp igjen i den andre sesongen av serien. FOTO: HBO
«WESTWORLD»: Både Teddy og Dolores dukker opp igjen i den andre sesongen av serien. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

På slutten av forrige sesong ga den siste episoden oss et hint om at det fantes en annen fornøyelsespark, da Maeve (spilt av Thandie Newton) sitt opprør førte til at hun møtte en gjeng med samurai-utkledde verter. Siden den gang har fansen spekulert i om den neste parken kommer til å utspille seg i Japan, og etter de nye hintene serien har gitt oss, kan det se ut som om de har rett.

LES OGSÅ: Får ikke ny sesong av «Stranger Things» før i 2019

Shogunworld

Hintet om den nye parken ble sluppet av HBO selv, gjennom et veldig subtilt hint i traileren for andre sesong. En sekvens med kode hadde nemlig blitt gjemt i traileren, og om du følger denne koden kommer du rett til en nettside kalt Delos Destinations.

De har rett og slett laget en egen nettside for Westworld, og de andre parkene som Delos ser ut til å stå bak. I alt skal det være hele seks parker, men foreløpig er det kun lagt ut et bilde av park nummer to. På bildet kan vi se en tropisk skog, som godt kan tilhøre et japansk landskap, som fansen har spekulert i.

Det er imidlertid Entertainment Weekly som bekrefter at de har funnet frem til det virkelige navnet til den nye parken. Mens fansen har trodd at «SW» sto for Samurai World, rapporterer magasinet at det står for Shogunworld.

Shogun er et navn for militære i Japan, og selv om vi ikke vet så mange flere detaljer enn det, gleder vi oss i alle fall til å se mer av Delos sitt univers.

PARK NUMMER TO: Dette kryptiske bildet blir brukt til å beskrive den andre parken på Delos sine hjemmesider. Foto: HBO
PARK NUMMER TO: Dette kryptiske bildet blir brukt til å beskrive den andre parken på Delos sine hjemmesider. Foto: HBO Vis mer

Mer bakgrunnshistorie

De fleste av karakterene som ikke er døde, kommer til å melde sin ankomst også i den andre sesongen. Til og med Ford, spilt av Anthony Hopkins, kan komme tilbake, selv om han ble skutt av Dolores i den siste episoden av forrige sesong.

En av serieskaperne, Jonathan Nolan, har sagt til Cosmopolitan at skuespilleren kan komme tilbake på skjermen, selv om det kanskje bare er i noen tilbakeblikk.

- Jeg tror vi kommer til å ta oss tid til å utforske litt mer av bakgrunnshistorien til parken, og hvordan den egentlig ble til. Karakteren Ford kan bli brukt til å fylle noen av disse informasjonshullene, forklarer han til Cosmopolitan.

Mannen i svart kommer også tilbake, da skuespiller Ed Harris bekrefter at han kommer til å være med i den andre sesongen av serien også.

Den gode nyheten er at serien er tilbake på tv-skjermen allerede 22. april! Du kan se traileren til sesong 2 nedenfor:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer