Vikingane

Dette vil Pia Tjelta IKKE ha av samboeren på Valentinesdagen

Vikingane-stjernene har ymse følelser overfor den amerikanske kjærlighetstradisjonen. Se video!

VALENTINSDAGEN: Dette mener Pia Tjelta, Mariann Saastad Ottesen, Henrik Mestad og Jon Øigarden om Valentinsdagen. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Valentinesdagen er over oss - og dersom du ikke har lagt planer med din hjertes utkårede ennå, kan du jo eventuelt vurdere å binge sesong 1 og 2 av den populære norske TV-serien Vikingane, for å lade opp til premieren på sesong 3 i slutten av februar.

TRIO: Vi møtte Vikingane-skuespillerne Marian Saastad Ottesen, Jon Øigarden og Pia Tjelta på pressetreff for den tredje sesongen av den populære serien. Det ble også tid til å snakke litt romantikk. FOTO: NTB scanpix
TRIO: Vi møtte Vikingane-skuespillerne Marian Saastad Ottesen, Jon Øigarden og Pia Tjelta på pressetreff for den tredje sesongen av den populære serien. Det ble også tid til å snakke litt romantikk. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Vi møtte Vikingane-stjernene Marian Saastad Ottesen (44), Jon Øigarden (48), Henrik Mestad (55) og Pia Tjelta (42) under pressetreffet av den nye sesongen, som har fått tittelen Sesong 0.

Sistnevnte skuespiller er helt fersk i komiserien som er satt til vikingetiden, og blir å se i rollen som Dragerytteren.

- Norges svar på Daenerys Targaryen, Pia?

- Haha, ja, det kan du si! svarer skuespilleren lattermild på sammenligningen med den populære karakteren fra Game of Thrones.

- Jeg får utrolig mye hyggelig oppmerksomhet resten av året

Pressemøtet fant sted dagen før Valentinesdagen (PSST: Derfor ferier vi Valentines!), og vi kunne ikke dy oss med å spørre skuespillerne om hvilket forhold de selv har til den amerikanske tradisjonen.

- Jeg har ingen forventninger til morgendagen. Nå skal det sies at vi har det ekstremt bra alle de andre dagene, og jeg får utrolig mye hyggelig oppmerksomhet resten av året. Så jeg synes ikke jeg trenger det, sier Mariann semi-ironisk til KK.

Hun er gift med Vikingane-kollega Nils Jørgen Kaalstad (41), som hun har tre barn med. De giftet seg sommeren 2018.

DE UTKÅREDE: Pia Tjelta er samboer med skuespiller Oddgeir Thune, mens Marian Saastad Ottesen er gift med skuespiller Nils Jørgen Kaalstad - som også spiller i Vikingane. FOTO: Skjermdump Instagram @piatjelta / NTB scanpix
DE UTKÅREDE: Pia Tjelta er samboer med skuespiller Oddgeir Thune, mens Marian Saastad Ottesen er gift med skuespiller Nils Jørgen Kaalstad - som også spiller i Vikingane. FOTO: Skjermdump Instagram @piatjelta / NTB scanpix Vis mer

Pia Tjelta har heller ingen spesielle tanker rundt Valentinesdagen, men det er to ting hun ikke vil at samboeren Oddgeir Thune (41) skal komme hjem med akkurat den dagen - og hva dét er kan du se i videosnutten øverst i saken!

Vikingane, sesong 0, har premiere på NRK fredag 21. februar.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer