Prinsesse Diana:

Diana overrasket prins William med tre supermodeller på Kensington Palace

- Jeg ble sprutrød og stum, og jeg tror jeg snublet i trappen på vei opp, sier prins William.

PRINSESSE DIANA: Prins William avslører i dokumentar at mamma prinsesse Diana overrasket ham med å invitere tre supermodeller til Kensington Palace da han var i begynnelsen av tenårene. Foto: NTB Scanpix
PRINSESSE DIANA: Prins William avslører i dokumentar at mamma prinsesse Diana overrasket ham med å invitere tre supermodeller til Kensington Palace da han var i begynnelsen av tenårene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 31. august var det 20 år siden prinsesse Diana gikk bort, og her hjemme var vi mange som benket oss foran NRK torsdag kveld for å se den mye omtalte dokumentaren «Diana, vår mamma» hvor sønnene prins William (35) og prins Harry (32) for første gang åpner opp om morens dødsfall.

I dokumentaren forteller de at Diana, som bare var 36 år da hun døde, var en kjærlig og omsorgsfull mor - men som elsket å tulle og å overraske barna med morsomme sprell.

- Hun var helt klart den mest rampete av foreldrene våre, forteller Harry.

Prins William, som i dag er godt gift med hertuginne Kate (35), forteller om en spesielt morsom episode som fant sted på Kensington Palace da han var tidlig i tenårene. Hans mor hadde nemlig personlig sørget for at tre av datidens absolutt hotteste supermodeller skulle overraske den unge prinsen.

- Utenfor dette rommet ventet Cindy Crawford, Christy Turlington og Naomi Campbell på meg på toppen av trappen. Jeg var rundt 12 - 13 år og hadde plakater av dem på veggen. Jeg ble sprutrød og stum, og jeg tror jeg snublet i trappen på vei opp. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, og jeg var helt overveldet! sier tobarnsfaren i dokumentaren, og legger til:

MISTET MOREN: Prins Harry var 12 år og prins William var 15 år da prinsesse Diana døde i bilulykken i Paris i 1997. Foto: NTB Scanpix
MISTET MOREN: Prins Harry var 12 år og prins William var 15 år da prinsesse Diana døde i bilulykken i Paris i 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er et veldig morsomt minne, helt typisk henne å gjør med flau på den måten!

LES OGSÅ: Diana om Camilla Parker Bowles: - Det var tre av oss i ekteskapet

- Jeg tror prins William akkurat hadde fått øyene opp for modeller

Modell Cindy Crawford (51) markerte også 20-årsdagen for Dianas dødsfall med å poste et minne på Instagram fra møtet på Kensington Palace.

«Jeg minnes denne inspirerende damen i dag. Dette bildet ble tatt på Kensington Palace. Prinsesse Diana hadde på en eller annen måte fått tak i nummeret til kontoret mitt og ringte personlig for å få tak i meg. Assistenten min var i sjokk! (...) Jeg tror prins William akkurat hadde fått øyene opp for modeller, og jeg tror hun tenkte at det kunne vært en søt overraskelse for ham og prins Harry. Jeg var nervøs og visste ikke hva jeg skulle ha på meg, men jeg husker at da jeg entret rommet og vi startet å snakke var det akkurat som å snakke med en venninne», skriver hun til bildet.

LES OGSÅ: Historien bak Dianas «hevn-kjole»

LES OGSÅ: - Da jeg var fire måneder på vei med William, kastet jeg meg ned trappene

LES OGSÅ: Vi gir deg svarene på spørsmålene vi fremdeles lurer på om prinsesse Diana og tiden før den fatale ulykken

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer