Kongelig

Dianas niese giftet seg med 32 år eldre milliardær

Kitty Spencer strålte i en luksuriøs kreasjon fra Dior.

Prinsesse Dianas niese Kitty Spencer giftet seg med 32 år eldre milliardær i Roma 24. juli 2021. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nest siste helgen i juli var det duket for storslått bryllup i Roma i Italia, da sosietetskvinnen Kitty Spencer (30) og milliardæren Michael Lewis (62) lovet hverandre evig troskap i idylliske Villa Aldobrandini i den italienske hovedstaden.

Alt som kunne krype og gå av britisk sosietet hadde tatt veien til Roma, for å se avdøde prinsesse Dianas niese gifte seg med den 32 år eldre sør-afrikaneren Lewis.

Ifølge Hello! Magazine uteble prins William og prins Harry, Kitty Spencers to fettere. Hun er datter av Charles Spencer, prinsesse Dianas bror.

Inspirert av tidligere kongelige brudekjoler

Bruden stilte i en luksuriøs og påkostet viktoriansk-kjole fra det italienske klesmerket Dolce & Gabbana, med puffermer, blonder og langt slør - en kjole som minnet mye om hertuginne Kates brudekjole fra 2011 designet av Sarah Burton for Alexander McQueen.

Men det er også tydelig at bruden Kitty er inspirert av det lange sløret til sin avdøde tante Diana, og knappene foran på brudekjolen minner om moren Victoria Aitkens (55) brudekjole fra 1989, da hun giftet seg med Kittys far Charles Spencer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer