Kongelig

Dianas niese giftet seg med 32 år eldre milliardær

Kitty Spencer strålte i en luksuriøs kreasjon fra Dior.

Prinsesse Dianas niese Kitty Spencer giftet seg med 32 år eldre milliardær i Roma 24. juli 2021. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nest siste helgen i juli var det duket for storslått bryllup i Roma i Italia, da sosietetskvinnen Kitty Spencer (30) og milliardæren Michael Lewis (62) lovet hverandre evig troskap i idylliske Villa Aldobrandini i den italienske hovedstaden.

Alt som kunne krype og gå av britisk sosietet hadde tatt veien til Roma, for å se avdøde prinsesse Dianas niese gifte seg med den 32 år eldre sør-afrikaneren Lewis.

Ifølge Hello! Magazine uteble prins William og prins Harry, Kitty Spencers to fettere. Hun er datter av Charles Spencer, prinsesse Dianas bror.

Inspirert av tidligere kongelige brudekjoler

Bruden stilte i en luksuriøs og påkostet viktoriansk-kjole fra det italienske klesmerket Dolce & Gabbana, med puffermer, blonder og langt slør - en kjole som minnet mye om hertuginne Kates brudekjole fra 2011 designet av Sarah Burton for Alexander McQueen.

Men det er også tydelig at bruden Kitty er inspirert av det lange sløret til sin avdøde tante Diana, og knappene foran på brudekjolen minner om moren Victoria Aitkens (55) brudekjole fra 1989, da hun giftet seg med Kittys far Charles Spencer.

Brudekjolen skal Kitty Spencer, ifølge The Sun, ha begynt å kreere i samarbeid med det italienske motehuset allerede i 2017 - ett år før hun begynte å date sin fremtidige ektemann.

INSPIRASJON: Det er ingen tvil om at Kitty Spencer har hentet inspirasjon i brudekjolene til tante Diana, moren Victoria og fetter Williams kone hertuginne Kate. FOTO: NTB
INSPIRASJON: Det er ingen tvil om at Kitty Spencer har hentet inspirasjon i brudekjolene til tante Diana, moren Victoria og fetter Williams kone hertuginne Kate. FOTO: NTB Vis mer

Paret forlovet seg i 2019, men på grunn av pandemien er bryllupet blitt utsatt.

Bruden ble fulgt opp altergangen av sine to brødre Louis Spencer (27) og Samuel Aitken (18). Det er foreløpig ikke kjent hvorfor ikke jarl Charles Spencer fulgte datteren opp til alteret, men ifølge Hello! Magazine har Dianas bror den siste tiden ha slitt med en skulderskade.

Stemor til tre

I tillegg til å være en del av den britiske sosietet er også Kitty Spencer modell. Hun er ansikt utad for Dolce & Gabbana, og bar ikke overraskende en kjole fra det italienske motehuset da hun var gjest i Meghan og Harrys bryllup i 2018.

FRA INNSIDEN: Den britiske dj'en og sosietetskvinnen Marjorie Gubelmann delte glimt fra innsiden av det storslåtte bryllupet på sin Instagram-profil. FOTO: Skjermdump Instagram
FRA INNSIDEN: Den britiske dj'en og sosietetskvinnen Marjorie Gubelmann delte glimt fra innsiden av det storslåtte bryllupet på sin Instagram-profil. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

Da foreldrene skilte seg i 1997 vekslet Kitty Spencer på å bo i Storbritannia hos sin far, og Sør-Afrika hos sin mor.

Hun har studert psykologi, politikk og litteratur, og har en master i luksusmerkevareforvaltning fra Regent's University i London. Ektemannen Michael Lewis er arving til det sør-afrikanske tekstilkonsernet Foschini Group.

Kitty med farmor - tante Diana og pappa Charles' mor Frances Shand Kydd:

Milliardær Michael Lewis har tre voksne barn fra et tidligere ekteskap, som Kitty Spencer nå blir stemor for. Hun skal ha et nært forhold til stebarna, og i et intervju med Town & Country magazine denne våren åpnet hun opp om at hun ønsker seg egne barn.

- Jeg ser frem til et lykkelig liv: et lykkelig ekteskap og glade barn. Og jeg er veldig tilfreds med hvordan livet har utspilt seg for meg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer