Lady Kitty Spencer:

Dianas niese har funnet tonen med 32 år eldre mann

Ryktene har svirret i snart ett år. Nå viser de seg sammen i New York.

LADY KITTY SPENCER: Dianas 28 år gamle niese har innledet et forhold til en mangemillionær. Foto: Scanpix
LADY KITTY SPENCER: Dianas 28 år gamle niese har innledet et forhold til en mangemillionær. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærligheten blomstrer for både den norske og britiske kongefamilien. Ikke bare har Märtha Louise (47) funnet tonen med sjaman Durek (44) og hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) ønsket sitt første barn velkommen til verden, men nå har også Dianas niese, lady Kitty Spencer (28), angivelig innledet et nytt forhold.

Det Märthe Louise og Kitty Spencer har til felles, utenom deres rojale tilknytninger, er at begge deres forhold har skapt store overskrifter i mediene.

Hverken Spencer eller hennes nye flamme, mangemillionæren Michael Lewis (60), har bekreftet forholdet, men flere har sett dem sammen. Nylig var paret ute på tur i New York.

Ikke overraskende nok har flere kommentert den store aldersforskjellen mellom de to. Lewis er faktisk 32 år eldre enn Kitty Spencer.

Ifølge Hello Magazine har han tre voksne barn og er skilt. Ryktene rundt paret har svirret siden sommeren 2018, men nå kan det se ut til at det er bekreftet. Det var nemlig DailyMail som la ut bilder av Spencer og Lewis sammen i New York.

Spencer har tidligere vært i et fire år langt forhold med Niccolo Barattieri di San Pietro (48). Da deres forhold tok slutt i 2017, begynte Barattieri di San Pietro å date Liz Hurley (53).

SAMMEN I FIRE ÅR: Kitty Spencer (t.v.) hadde et forhold med Niccolo Barattieri di San Peitro i fire år. Etter at det ble slutt i 2017, begynte han å date Liz Hurley (t.h.). Foto: Scanpix
SAMMEN I FIRE ÅR: Kitty Spencer (t.v.) hadde et forhold med Niccolo Barattieri di San Peitro i fire år. Etter at det ble slutt i 2017, begynte han å date Liz Hurley (t.h.). Foto: Scanpix Vis mer

Satser på modellkarrieren

Under moteuken i Milano for ett år siden kunne vi se Kitty Spencer på catwalken for den berømte designerduoen Dolce & Gabbana.

14 timer før Dolce & Gabbana skulle presentere kolleksjonen sin for høsten 2018, startet de det hele med å vise en helt annen kolleksjon ved navn Secrets & Diamonds. Modellene hadde på seg diamanter og festkjoler, og blant dem som bar de eksklusive klærne var Dianas niese.

På det tidspunktet hadde Spencer nærmere 70 000 følgere på Instagram. Hun la ut bilde fra Dolce & Gabbana-visningen og skrev at det hele var en drøm.

Det er ingen tvil om at hennes drømmer er blitt en realitet. Hun er nå å se i kampanjen til det eksklusive smykkemerket Bulgari, samt i store motemagasiner som Vogue og Harper's Bazaar.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer