Dirty Dancing-innsjø forsvant i 12 år

Dette er forklaringen bak den mystiske innsjøen.

DIRTY DANCING: Dette løftet gjorde skuespillerne Patrick Swayze og Jennifer Grey i Mountain Lake i Virgina. Foto: NTB Scanpix
DIRTY DANCING: Dette løftet gjorde skuespillerne Patrick Swayze og Jennifer Grey i Mountain Lake i Virgina. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Dirty Dancing er blant de filmene vi kan se om og om igjen. Vi er vel ikke de eneste som gjerne skulle danset slik som «Baby» og «Johnny» gjør? Og ikke minst gjennomført det utrolige løftet de øver så lenge på i innsjøen?

Det kan godt hende du har prøvd det hjemme i stua et par ganger, men du har sikkert også kjapt funnet ut at det kunne vært greit å ha gjort det i vann i stedet.

Hvor godt kjenner du filmen? Vis mer

Noen har nok også tatt turen til selveste Mountain Lake i Virginia som ble brukt i Dirty Dancing-filmen. Innsjøen ligger jo faktisk ved Mountain Lake Resort som ble brukt i filmen, men under et annet navn: Kellerman's Resort.

Selv om noen mest sannsynlig har fått levd ut sin drøm ved å ta et løft i vannet, er det nok også noen som har blitt sånn smått satt ut idet de ankom innsjøen.

I 12 år har det nemlig ikke vært noe vann i denne innsjøen. Det finnes en video på YouTube som heter «The Mystery of the Lake», som forklarer hvorfor vannet forsvant og hvorfor det kommer til å skje igjen.

Her kommer det blant annet frem at innsjøen «renser seg selv», og at dette skjer i visse perioder.

Så hvis du har tenkt det til Virginia, kan det være en god idé å ringe hotellet først og høre hvordan ståa er med innsjøen.

Disse kvinnene kunne ha fått rollen som Baby i Dirty Dancing Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer