Dirty Dancing-innsjø forsvant i 12 år

Dette er forklaringen bak den mystiske innsjøen.

DIRTY DANCING: Dette løftet gjorde skuespillerne Patrick Swayze og Jennifer Grey i Mountain Lake i Virgina. Foto: NTB Scanpix
DIRTY DANCING: Dette løftet gjorde skuespillerne Patrick Swayze og Jennifer Grey i Mountain Lake i Virgina. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Dirty Dancing er blant de filmene vi kan se om og om igjen. Vi er vel ikke de eneste som gjerne skulle danset slik som «Baby» og «Johnny» gjør? Og ikke minst gjennomført det utrolige løftet de øver så lenge på i innsjøen?

Det kan godt hende du har prøvd det hjemme i stua et par ganger, men du har sikkert også kjapt funnet ut at det kunne vært greit å ha gjort det i vann i stedet.

Noen har nok også tatt turen til selveste Mountain Lake i Virginia som ble brukt i Dirty Dancing-filmen. Innsjøen ligger jo faktisk ved Mountain Lake Resort som ble brukt i filmen, men under et annet navn: Kellerman's Resort.

Selv om noen mest sannsynlig har fått levd ut sin drøm ved å ta et løft i vannet, er det nok også noen som har blitt sånn smått satt ut idet de ankom innsjøen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer