Dirty Dancing

«Dirty Dancing»-stjernen skilles etter 19 års ekteskap

- Vi er evig takknemlig for livet vi har delt.

DIRTY DANCING: Jennifer Grey, kjent fra den ikoniske filmen Dirty Dancing, skilles fra skuespillerektemannen Clark Gregg. Dette bildet ble tatt i 2018. FOTO NTB scanpix
DIRTY DANCING: Jennifer Grey, kjent fra den ikoniske filmen Dirty Dancing, skilles fra skuespillerektemannen Clark Gregg. Dette bildet ble tatt i 2018. FOTO NTB scanpix Vis mer
Publisert

For 19 år siden giftet Dirty Dancing-stjernen Jenniger Grey seg med den to år yngre skuespilleren Clark Gregg. Kort tid senere ble de foreldre til datteren Stella (18).

Men i sommer bekreftet stjernen, som spilte rollen som Baby i den ikoniske 80-tallsfilmen, at hun og ektemannen har tatt ut separasjon.

«Etter 19 år sammen, vi separert i januar, vet vi at vi for alltid kommer til å være en familie som elsker hverandre, setter pris på hverandre og bryr seg om hverandre. Vi tok nylig den vanskelige avgjørelsen om å ta ut skilsmisse, men vi forblir gode venner og er evig takknemlig for livet vi har delt og den fantastiske datteren vår som vi har oppdratt sammen. PS. vi gråter mens vi poster dette», skrev 60-åringen Jennifer Grey til et bilde av seg selv om eksmannen, som hun la ut på Instagram i juli.

Nå er de offisielle skilsmisse-dokumentene skrevet under, og bruddet en realitet.

DEN GANG DA: Jennifer Grey, datteren Stella, og ektemannen Clark Gregg under en filmpremiere i 2009. FOTO: NTB scanpix
DEN GANG DA: Jennifer Grey, datteren Stella, og ektemannen Clark Gregg under en filmpremiere i 2009. FOTO: NTB scanpix Vis mer

La ut kjærlighetserklæring til eksmannen etter separasjonen

Én måned før Jennifer Grey postet innlegget om bruddet med ektemannen, kom hun med en hylles på den amerikanske farsdagen 21. juni. Da hadde de vært separert i fem måneder.

«Jeg elsker deg, og er forevig takknemlig for at du dukket opp i grevens tid og gjorde drømmene mine sanne. For å å fortsatt å være den hengivne far og partner å oppdra denne fantastiske personen med. Kunne ikke ha gjort det uten deg».

Clark Gregg (58), som for mange er kjent som «mannen som løy til Miranda og sa han var lege, men ikke var det» i episode 12, sesong 3 av Sex og Singelliv, har gjort seg bemerket i filmer som Agents of S.H.I.E.L.D. Iron Man-filmene, Thor, The Avengers og Captain Marvel.

I sommer ble det også kjent at det skal lages en oppfølger av Dirty Dancing-filmen - og at Jennifer Grey (60) skal være én av skuespillerne fra original-filmen som har takket ja til å spille i den nye filmen.

Disse kvinnene kunne ha fått rollen som Baby i Dirty Dancing Vis mer

Vi GLEDER oss!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer