Kjendiser i fengsel:

Disse 11 kjendisene har alle vært arrestert. Du hadde kanskje glemt det?

Hæ, har Khloé Kardashian vært i fengsel?

KJENDISER I FENGSEL: Selv noen av de store stjernene har vært bak lås og slå. FOTO: Los Angeles County Sheriff's Department / West Hollywood Police Department
KJENDISER I FENGSEL: Selv noen av de store stjernene har vært bak lås og slå. FOTO: Los Angeles County Sheriff's Department / West Hollywood Police Department Vis mer
Publisert

Det er lett å glemme at Hollywood-kjendisene bare er mennesker, de også. Mellom alle de røde løperne og champagneglassene, gjør de helt vanlige feil, akkurat som oss.

Visste du for eksempel at både Reese Witherspoon og Khloé Kardashian har vært i fengsel?

Vi har samlet noen av kjendisene som du kanskje hadde glemt at har havnet bak murene.

LES OGSÅ: De 20 mest hjerteskjærende kjendis-bruddene i 2017

1. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon (41) havnet bak lås og slå i 2013, etter at hun og ektemannen Jim Toth ble stoppet av politiet for å kjøre i feil fil i Atlanta. Reese hadde kommet seg helt fint unna hele opplegget, om hun ikke hadde gått ut av bilen for å krangle med politimennene. Hun ble deretter arrestert for å forstyrre ro og orden.

Foto: Atlanta Police Department / NTB Scanpix
Foto: Atlanta Police Department / NTB Scanpix Vis mer

2. Khloé Kardashian

Khloé (33) ble arrestert i 2007 for å kjøre i beruset tilstand, og ble senere dømt til 30 nye dager i fengsel da hun brøt premissene for en prøveløslatelse. Hun endte imidlertid kun med å sone i tre timer, da fengselet rett og slett hadde for mye pågang. Både Kim Kardashian og Kris Jenner har et innrammet bilde av fengslingsbildet hennes hengende på veggen.

LES OGSÅ: Derfor delte Kim Kardashian en liste over alle haterne sine

Foto: Los Angeles County Sheriff's Department / NTB Scanpix
Foto: Los Angeles County Sheriff's Department / NTB Scanpix Vis mer

3. Blac Chyna

I 2016, rett etter at hun innledet et forhold til Robert Kardashian, ble Blac Chyna (29) arrestert i Texas for å være beruset i offentligheten, og hun ble deretter siktet for å være i besittelse av narkotika da politiet fant ecstasy i vesken hennes. Siktelsen ble imidlertid droppet.

Foto: Austin Police Department / NTB Scanpix
Foto: Austin Police Department / NTB Scanpix Vis mer

4. Nicki Minaj

Nicki Minaj (35) ble arrestert før hun i det hele tatt ble berømt. I 2003 ble hun arrestert for å være i besittelse av et ulovlig våpen, mens hun jobbet som servitør på restauranten Red Lobster.

LES OGSÅ: 10 kjendiser du kanskje ikke visste var med i «Harry Potter»-filmene

Foto: New York Police Department / NTB Scanpix
Foto: New York Police Department / NTB Scanpix Vis mer

5. Paris Hilton

Paris Hilton (37) har vært arrestert flere ganger, men det er nok dette fotogene fotografiet de fleste tenker på, når de husker fengslingsbildet hennes. Paris ble først arrestert i 2006 for å kjøre i beruset tilstand, mens dette bildet fra 2007 ble tatt da hun kjørte uten et gyldig førerkort. Hun ble dømt til 45 dager i fengsel, men hun endte med å sone under en uke, før hun fikk sone resten av straffen fra sitt eget hjem.

Foto: Los Angeles County Sheriff's Department / NTB Scanpix
Foto: Los Angeles County Sheriff's Department / NTB Scanpix Vis mer

6. Nicole Richie

Nicole Richie (36) ble arrestert i 2006, også hun for å kjøre i beruset tilstand. Hun ble tatt til siden av politiet da hun ble sett kjørende i feil retning på motorveien. Hun ble dømt til fire dager i fengsel, men ble kun i 82 minutter, på grunn av for stor pågang i fengselet.

Foto: Los Angeles County Sheriff's Department / NTB Scanpix
Foto: Los Angeles County Sheriff's Department / NTB Scanpix Vis mer

7. Mischa Barton

I 2007, kort tid etter at tv-serien «The O.C.» hadde gitt seg for godt, ble Mischa Barton (32) arrestert for å ha kjørt i beruset tilstand. Hun har senere sagt at hun har lært mye siden den gang, og at hun er sterkere nå.

Foto: West Hollywood Police Department / NTB Scanpix
Foto: West Hollywood Police Department / NTB Scanpix Vis mer

8. Fiona Apple

I 2012 ble den ikoniske artisten Fiona Apple (40) arrestert i Sierra Blanca, og hun etterlot seg et ikonisk fotografi. Grunnlaget for arresten skal ha vært at politiet fant hasj i turnébussen.

LES OGSÅ: 6 døtre som er prikk like sine kjendismødre

Foto: Sierra Blanca Police Department / NTB Scanpix
Foto: Sierra Blanca Police Department / NTB Scanpix Vis mer

9. Natasha Lyonne

Stjernen fra «Orange is the new black» ble arrestert for å kjøre i beruset tilstand i 2001. Natasha (38) har senere slitt med rusavhengighet, og ble arrestert igjen en stund senere for å trakassere naboene sine. Hun har senere sagt at hun aldri hadde kommet seg gjennom den perioden av livet sitt, om det ikke var for alle som stilte opp for henne.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

10. Lindsay Lohan

«Mean Girls»-stjernen har vært arrestert mange ganger, men dette bildet er fra 2007, da hun ble arrestert for å kjøre i beruset tilstand, samt å være i besittelse av kokain. Lohan (31) ble dømt til en dag i fengsel, og tre år på prøvetid. Senere ble hun dømt for å brutt vilkårene i prøvetiden, men var kun 14 timer i fengsel.

Foto: Los Angeles County Sherrif's Department / NTB Scanpix
Foto: Los Angeles County Sherrif's Department / NTB Scanpix Vis mer

11. Michelle Rodriguez

Rodriguez (39) ble arrestert i 2005 for å kjøre i beruset tilstand på Hawaii, men dette bildet er fra 2007, da hun ble dømt for å bryte vilkårene i prøvetiden hun fikk i 2005. Hun endte med å sone 18 dager av sin fulle 180 dagers straff.

LES OGSÅ: Endelig kommer oppfølgeren til «Making a Murderer»

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer