BRUDD: Johnny Depp (52) og Amber Heard (30) Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Drew Barrymore (41) og Will Kopelman (37). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Kirsten Dunst (34) og Garrett Hedlund (31). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Frances Bean Cobain (23) og Isaiah Silva (31). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Henry Cavill (33) og Tara King (19). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ozzy Osbourne (67) og Sharon Osbourne (63). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Idris Elba (43) og Naiyana Garth (28). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Zac Efron (28) og Sami Miró (28). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Lea Michele (29) og Matthew Paetz (31). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Nina Dobrev (27) og Austin Stowell (31). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Peter Facinelli (42) og Jaimie Alexander (32). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Steve-O (41) og Kat Von D (34). Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Khloé Kardashian (31) og James Harden (26). Foto: NTB Scanpix

Johnny Depp

Disse 13 Hollywood-parene sluttet å elske hverandre i 2016

Kjærligheten brast.

I slutten av mai ble det kjent at Hollywood-ekteparet Johnny Depp (52) og Amber Heard (30) skilles etter litt over ett år som mann og kone. Paret giftet seg i en borgerlig seremoni hjemme i deres felles luksusvilla i Los Angeles i februar 2015 - men nå 15 måneder senere har Amber bedt mannen om skilsmisse.

Ifølge TMZ er uforenelige forskjeller grunnen til at de to nå går hvert til sitt - og via sine advokater gjør «Pirates of the Caribbean»-stjernen alt han kan for at hans «soon-to-be»-ekskone ikke skal få noe av hans svimlende formue på 400 millioner dollar. Nettstedet skriver at ekteparet ikke hadde signert ektepakt, noe som betyr at hun i utgangspunktet ikke har rett på underholdningbidrag fra Depp - ei heller å få deler av hans formue.

I en uttalelse til People bekreftet Depp via sin pressetalsmann i slutten av mai at ekteskapet har opphørt:

- Forhåpentligvis vil oppløsningen at dette korte ekteskapet komme i orden snarlig.

Depp og Heard er ikke det eneste paret som i løpet av de fem første månedene av 2016 har innsett at det ikke lenger er noe håp for kjærligheten mellom dem, og altså «called it quits». 

Under følger en liste over 12 andre Hollywood-par som i løpet av 2016 har gjort det slutt. Se bilder av alle parene øverst i saken!

2. Drew Barrymore (41) og Will Kopelman (37)

Den flotte Hollywood-skuespilleren giftet seg med kunstkonsulenten Will Kopelman i en storslått seremoni sommeren 2012, og på veien har de også rukket å bli foreldre til barna Olive (3) og Frankie (2). Men i april bekreftet «E.T.»-skuespilleren overfor People at ekteparet nå hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt.

- Dessverre skal vi skilles, selv om vi ikke føler at dette gjør at vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan sørge for at man føler seg mislykket, men etter hvert finner man trøst i tanken om at livet går videre. Barna våre betyr hele verden for oss, og vi ser fram til å leve resten av våre liv med dem som vår førsteprioritet.

3. Kirsten Dunst (34) og Garrett Hedlund (31)

Skuespillerparet falt for hverandre da de spilte sammen i filmen «On the Road» i 2011, men i april - etter fire år som kjærester - ble det kjent at de to hadde brutt med hverandre. Det var UsMagazine som omtalte nyheten først, etter å ha vært i kontakt med kilder nær paret.

Kort tid før bruddet hadde Dunst åpnet opp om forholdet i InStyle Magazine, og fortalt hvordan hun så for seg et eventuelt bryllup:

- Jeg har lyst til å gifte meg. Dersom det skjer i midten eller slutten av 30-årene, vil jeg at det skal være lite og intimt. På tinghuset, så middagsselskap og DJ med venner og familie. Jeg kommer til å planlegge det som om det var 40-årslaget mitt.

4. Frances Bean Cobain (23) og Isaiah Silva (31)

Etter å ha vært forlovet i fire år giftet kjendisdatteren Frances Bean Cobain seg med kjæresten Isaiah i en hemmelig seremoni høsten 2014 - en begivenhet som hennes skandaleomsuste mor Courtney Love (51) ble ekskludert fra. Men ekteskapslykken skulle vise seg å bli kortvarig. Etter halvannet år valgte de to å skilles, skriver UsMagazine. Bruddet var et faktum i februar.

5. Henry Cavill (33) og Tara King (19)

Tidligere denne måneden ble det kjent at Supermann-kjekkasen Henry Cavill hadde dumpet sin 14 år yngre kjæreste Tara King. Det var DailyMail som først omtalte saken på nett, basert på papirutgaven av avisen The Sun.

- Henry og Tara har gått hvert til sitt - det er nå offisielt. Henry har sagt at de to har beholdt vennskapet, og han inviterte henne nylig til og med på bursdagsfesten sin. Hun deltok på festen, men forholdet er over. Det har vært en vanskelig tid for Tara, som så på ham som sitt livs store kjærlighet, sa en kilde nær paret til The Sun.

Paret viste seg offentlig for første gang i fjor høst, og skal ha møtt hverandre på nattklubben Mahiki i London.

6. Ozzy Osbourne (67) og Sharon Osbourne (63)

Etter over 33 år (!) som mann og kone ble det i begynnelsen av mai bekreftet overfor E!News at ekteparet skulle skilles. Tidligere i år avslørte Sharon på talkshowet «The Talk», ifølge Mirror, at den britiske metal-legenden hadde vært utro med hele fire av parets barnepiker - riktignok da barna Jack (30), Kelly (31) og Aimee (32) var små.

Ozzy har lagt alkoholproblemene på hylla, men det har tydeligvis ikke gjort ham til en bedre person. Ifølge The Sun skal Ozzy nemlig nylig ha vært utro igjen - denne gangen med den 22 år yngre frisøren Michelle Pugh (45). Én gang utro - alltid utro, eller?

7. Zac Efron (28) og Sami Miró (28)

I to år var Hollywood-kjekkasen Zac Efron kjæreste med den jevnaldrende modellen Sami Miró, men i februar kunne HollywoodLife melde om at paret hadde gjort det slutt. Grunnen til bruddet skal ha vært at Zac er for opptatt med jobb og karriere. Han har nemlig fått en rolle i nyinnspillingen av den populære 90-tallsserien «Baywatch» og har også fullt opp med «Neighbors 2»-innspilling. Dermed skal det ha blitt liten tid til å pleie kjærligheten.

- Zac er endelig der han ønsker å være på Hollywood-skalaen, og all jobbing gjør at han er superopptatt. For opptatt for kjæresten Sami.. sa en kilde nær kjekkasen til HollywoodLife i slutten av april.

8. Lea Michele (29) og ​Matthew Paetz (31)

Februarmåned utmerker seg som selve brudd-måneden i Hollywood. Det var nettopp i Valentinesmåneden at Matthew, som hun møtte under innspillingen av musikkvideoen sin «On My Way» i april 2014, dumpet henne. Bruddet skal ha kommet som et sjokk på den søte «Glee»-stjernen, skriver HollywoodLife.

- Hun var ikke forberedt på å bli dumpet av Matthew i det hele tatt! Hun trodde de var veldig lykkelige sammen, og at det ikke var noen problemer i forholdet deres. For å være helt ærlig, så ble hun helt sønderknust. Hun var faktisk forberedt på å bli fridd til, og var sikker på at han var den rette for henne, sa en kilde nær Lea til nettstedet i slutten av februar.

Forholdet med Matthew var det første etter at hun mistet kjæresten og «Glee»-kollegaen Cory Monteith etter et overdosedødsfall i 2013.

9. Nina Dobrev (27) og Austin Stowell (31)

Etter å ha datet i syv måneder gjorde kjendisparet Nina og Austin det slutt i februar. Begge to skal ha vært svært opptatt med skuespillerkarrieren, og tiden strakk rett og slett ikke til, skriver E!News.

- Det begynte å gå utover timeplanen deres. Men de har beholdt vennskapet, sa en kilde til nettstedet tre dager etter Valentinesdagen.

10. Peter Facinelli (42) og Jaimie Alexander (32)

Knapt én måned etter at skuespillerparet kastet glans over Golden Globe-utdelingen i februar, ble det kjent at de to hadde brutt den ett år lange forlovelsen. I likheten med flere andre hardtarbeidende Hollywood-par var det nettopp jobben som kom i veien for kjærligheten mellom Peter og hans 10 år yngre kjæreste.

- Som følge av familiesituasjonen og jobbing på hver sin side av landet har Peter og Jaimie bestemt seg for å gå hvert til sitt. Bruddet er vennskaplig, og de har med andre ord beholdt vennskapet, sa en pressetalsmann til People i februar.

Facinelli var gift med «Beverly Hills 90210»-stjernen Jennie Garth (44) i perioden 2001–2013.

11. Steve-O (41) og Kat Von D (34)

I desember bekreftet «Jackass»-stjernen at han hadde funnet lykken med kjendistatovør Kat Von D - da han deklarerte sin kjærlighet for henne på sosiale medier.

«Jeg vet at det er helt vilt at jeg ble en edru, hybridbil-kjørende, dyreelskene veganer som er skikkelig fan av meditering, men det er jeg veldig glad for. Noe jeg er enda mer glad for er at jeg får tilbringe så mye tid med den sjokkerende vakre og fantastisk talentfulle kvinnen som også elsker akkurat de samme tingene som meg», skrev han til et foto av 34-åringen.

Men lykken skulle vise seg å bli kortvarig. Bare litt over tre måneder senere var bruddet et faktum, skrev nettstedet ETOnline i begynnelsen av mars.

12. Khloé Kardashian (31) og James Harden (26)

Reality-baben innledet i fjor sommer et forholde med den fem år yngre basketball-proffen James Harden, men etter knapt et halvt år gikk de to hvert til sitt, skrev UsMagazine i begynnelsen av februar.

Det er uvisst om bruddet har noe å gjøre med Khloés ektemann Lamar Odom 836), som havnet i koma i oktober etter en overdose. Etter at han kom til hektene igjen har Khloé tilbrakt mye tid med eksmannen, og varme følelser skal igjen ha oppstått mellom dem. 31-åringen har imidlertid uttalt at James skal ha vært en godt støtte for henne i den tunge tiden:

- James har vært helt fantastisk. Han har virkelig støttet meg gjennom denne vanskelige tiden. Det var nok enkelte ting han har vært ukomfortabel med, men jeg er en ærlig person og ønsker ikke å skjule noe. Han har vært fantastisk og jeg har vært åpen og ærlig, sa hun til talkshow-vert Ryan Seacrest i november, ifølge USWeekly.

13. Idris Elba (43) og Naiyana Garth (28)

Nok en gang er det den britiske avisen The Sun som melder om et britisk kjendisbrudd. I februar hevdet de nemlig at «Luther»-stjernen Idris og make up-artisten Naiyana hadde gått hvert til sitt etter to og et halvt år. De er foreldre til sønnen Winston (2).

- De har holdt det skjult, så det kommer som en overraskelse på dem at folk vet det allerede. Det er veldig trist at dette skjer akkurat nå, ettersom Idris opplever stor karrieremessig sukess, og at de dermed ikke kan feire det med hverandre, sa en kilde nær Naiyana til avisen i februar. 

Men bare noen måneder senere, nærmere bestemt 8. mai, dukket paret opp arm i arm på rød løper under BAFTA TV Awards på Royal Festival Hall i London - og så mer forelsket ut enn noensinne. Dermed gjorde de alle bruddryktene til skamme, og har forhåpentligvis jobbet seg gjennom den tøffe bruddperioden.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop