Andre verdenskrig dokumentarer:

Disse 7 andre verdenskrig-dokumentarene burde du notere deg

Hva med å kombinere tradisjonell påskekrim a la Hercule Poirot med krim fra virkeligheten?

ANDRE VERDENSKRIG DOKUMENTARER: Det finnes utallige dokumentarer med andre verdenskrig som tema. Her er våre favoritter! Foto: Skjermdump fra Netflix, NRK, ViaPlay og Amazon
ANDRE VERDENSKRIG DOKUMENTARER: Det finnes utallige dokumentarer med andre verdenskrig som tema. Her er våre favoritter! Foto: Skjermdump fra Netflix, NRK, ViaPlay og Amazon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som er så deilig med påskehøytiden er at man har masse tid til å hygge seg i sofaen med en god serie og fullstappet påskeegg - etter å ha tilbrakt formiddagen i solen (forhåpentligvis)! For de fleste er det krim som står øverst på listen i påsken, men hva med å kombinere tradisjonell påskekrim a la Hercule Poirot med krim fra virkeligheten? (Psst: Slik gikk det med de beryktede nazi-kvinnene)

I dagens samfunn er vi så bortskjemte når det kommer til gode fiksjonsserier, at det noen ganger kan være viktig å sette på noe som omhandler hendelser som faktisk har skjedd. Derfor har vi listet opp 7 dokumentarer med tema andre verdenskrig.

LES OGSÅ: - Rudolf Höss slo meg som en normal person. Det er det som er så grusomt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer