Filmtips

Disse 9 filmene bør du se sammen med tenåringen din!

Det finnes faktisk mange filmer som både de voksne og tenåringene liker!

LEO: Ingen var kulere enn det Leo, altså Leonardo DiCaprio, var på 90-tallet. Her fra filmen Romeo og Julie. FOTO: NTB
LEO: Ingen var kulere enn det Leo, altså Leonardo DiCaprio, var på 90-tallet. Her fra filmen Romeo og Julie. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Har du kjøpt inn snacks og satt deg godt til rette i sofaen for en filmkveld med tenåringen? Lokket ham eller henne ut fra rommet og bort fra sosiale medier... Men så oppstår et problem. De filmene foreldrene foreslår er ofte så trege og kjedelige.

Men vi vet råd. Her får du tips direkte fra en 13-åring som elsker filmkvelder, nemlig undertegnede Felicia Cerna Kjøde.

Disse filmene anbefaler jeg:

Freaky friday

Freaky Friday handler om en mor og en tenåringsdatter som får en forbannelse over seg som gjør at de bytter kropp. Moren og datteren kranglet akkurat dagen før, og nå må de plutselig møte virkeligheten i den andre sin kropp.

Filmen er veldig morsom og mange mødre og døtre vil nok kjenne seg godt igjen i scener i filmen (selv om dere ikke bytter kropp, da).

Edward Saksehånd

Dette er en film alle kommer til å like. Den snakker rett til hjertet ditt!

Filmen fra 1990 handler om at en robot med sakse-hender blir levende. Han bor alene i en gammel borg på toppen av et fjell. En dame som selger sminkeprodukter i et lite nabolag drar opp til borgen og finner ham, og hun tar ham med ned til nabolaget sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer