Hollywood:

Disse 9 kjendisene er som snytt ut av nesen på sine verdensberømte besteforeldre

Wow, så like de er!

HOLLYWOOD: Charlotte Casiraghi (t.v.), Rose Kennedy Schlossberg og Quinn Tivey er alle tre barnebarn av legender som har skrevet seg inn i historiebøkene. FOTO: NTB Scanpix
HOLLYWOOD: Charlotte Casiraghi (t.v.), Rose Kennedy Schlossberg og Quinn Tivey er alle tre barnebarn av legender som har skrevet seg inn i historiebøkene. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Å være barn eller barnebarn av verdensberømte legender - enten det er kjentfolk fra politikken, Hollywood eller royale kretser - kan by på utfordringer. Vi har tatt et lite sveip for å se hva barnebarna til legendene Elizabeth Taylor, Tippi Hedren, Jacqueline Kennedy, Priscilla Presley, Grace Kelly, Gregory Peck, Robert F. Kennedy, Steve McQueen og Jane Fonda gjør - og ikke minst ser ut - i dag.

Det er ingen tvil om at barnebarna er som snytt ut av nesen på sine verdensberømte besteforeldre! Mange av dem har valgt å gå i besteforeldrenes sko, mens noen har gått sine egne veier. Scroll deg ned i saken for å se de store likhetene!

1. Riley Keough (28) og Priscilla Presley (72)

Den flotte 28-åringen Riley Keough har ikke bare arvet sin mormor Priscilla Presleys vakre gener, for om du ser ekstra nøye etter ser du også at hun er sin morfar Elvis Presley opp av dage! Riley er datter av Lisa Marie Presley (50), og har i likhet med både mormor og morfar gjort suksess på filmlerretet. I 2018 blir hun å se i produksjoner som TV-serien Paterno og filmen Under the Silver Lake. I 2015 giftet hun seg med stuntman Ben Smith-Petersen, som hun møtte på settet til filmen Mad Max: Fury Road, og har dermed gjort som sin mormor - nemlig å gifte seg i 20-årene. Priscilla var 22 år da hun giftet seg med Elvis, og Riley var 25 år da hun giftet seg med Ben. Den ambisiøse 28-åringen driver også produksjonsselskapet Felix Culpa.

SOM TO DRÅPER VANN: Riley Keough (28) og mormor Priscilla Presley (72). FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Riley Keough (28) og mormor Priscilla Presley (72). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik fant Priscilla Presley ut om eksmannen Elvis Presleys død

2. Charlotte Casiraghi (31) og Grace Kelly (1929-1982)

Ettbarnsmoren Charlotte Casiraghi er kanskje mest kjent for å være datteren til prinsesse Caroline (61) Monaco av, men den vakre 31-åringen har ikke bare royale gener i blodet. Hun er barnebarnet til Hollywood-legenden Grace Kelly, som giftet seg med fyrst Rainier III i 1956. Likheten mellom Charlotte og Grace Kelly er slående, og i likhet med sin mormor har Charlotte engasjert seg i veldedighetsarbeid. Hun har også gjort suksess som rytter, og har publisert flere artikler i ulike magasiner både i Monaco og i internasjonal presse. Charlotte er svært opptatt av mote, i likhet med sin mormor Grace Kelly, og er ambassadør for det italienske motehuset Gucci. Hun har ved flere anledninger stått modell for dem. I desember 2013 ble hun mor for første gang, til sønnen Raphaël Elmaleh.

SOM TO DRÅPER VANN: Charlotte Casiraghi (31) og mormor Grace Kelly (1929-1982). FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Charlotte Casiraghi (31) og mormor Grace Kelly (1929-1982). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hviler det en forbannelse over fyrstefamilien av Monaco?

3. Rose Kennedy Schlossberg (29) og Jacqueline Kennedy Onassis (1929-1994)

29-åringen er oppkalt etter oldemor Rose Elizabeth Fitzgerald (1890-1995), og er den avdøde amerikanske presidenten John F. Kennedy og Jacqueline «Jackie» Kennedys første barnebarn. Rose fikk et nært forhold til sin mormor, til tross for at hun bare var seks år da Jackie døde. Rose ble født på Manhattan i New York, gikk på den fasjonable privatskolen Brearley School på Upper East Side og ble uteksaminert i engelsk-studier ved prestisjefylte Harvard University i 2010. Hun har siden vist interesse for film og mote (noe hennes verdensberømte mormor også interesserte seg for), og i 2016 debuterte hun med web-serien «End Times Girls Club». Hun har også engasjert seg i politikken, og i 2008 donerte hun et bidrag til Barack Obamas presidentkampanje. I likhet med Roses verdensberømte morfar JFK representerer også han demokratene.

SOM TO DRÅPER VANN: Rose Kennedy Schlossberg (29) og mormor Jacqueline Kennedy Onassis (1929-1994). FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Rose Kennedy Schlossberg (29) og mormor Jacqueline Kennedy Onassis (1929-1994). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: JFK-barnebarna har fulgt i sine berømte besteforeldres fotspor

4. Conor Kennedy (23) og Robert F. Kennedy (1925-1968)

Apropos The Kennedys! Det er ikke bare Rose og Jaqueline i Kennedy-klanen som er som to dråper vann! Conor Kennedy er barnebarnet til den tidligere amerikanske justisministeren Robert F. Kennedy, og den unge mannen ser på en prikk ut som sin verdensberømte politiker-farfar. Robert F. Kennedy ble i likhet med sin bror JFK drept på åpen gate på 60-tallet, og dermed rakk aldri Conor Kennedy å bli kjent med farfaren. 23-åringen er svært opptatt av dyrevelferd, og har blant annet jobbet for å redde utsatte hvaler. Men Conor er nok foreløpig mest kjent for å ha vært kjæreste med den verdensberømte artisten Taylor Swift (28), i tillegg til at han i desember 2016 ble arrestert for å ha havnet i et slagsmål i Aspen, Colorado, da han forsvarte en homofil venn som hadde blitt trakassert på en nattklubb.

SOM TO DRÅPER VANN: Conor Kennedy (23) og farfar Robert F. Kennedy (1925-1968). FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Conor Kennedy (23) og farfar Robert F. Kennedy (1925-1968). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Marilyn Monroe fortalte meg at det kun var denne ene gangen at hun og JFK hadde hatt en affære

5. Quinn Tivey (29) og Elizabeth Taylor (1932-2011)

Den verdensberømte Hollywood-skjønnheten Elizabeth Taylor fikk hele 10 barnebarn, og en av de som sto henne nærmest var Quinn Tivey. - Hun var en person jeg kunne ligge i sengen og se på filmer sammen med, sa han til magasinet Town & Country i mai 2017. Han er sønnen til Taylors datter Liza Todd Burton (60). Quinn har engasjert seg i mormorens veldedighetsarbeid, i tillegg til at han er en anerkjent kunstner. Han er spesielt engasjert i veldedighetsorganisasjonen The Elizabeth Taylor AIDS Foundation, hvor han fungerer som ambassadør.

SOM TO DRÅPER VANN: Quinn Tivey (29) og mormor Elizabeth Taylor (1932-2011). FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Quinn Tivey (29) og mormor Elizabeth Taylor (1932-2011). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Aileen Gettys bestefar var verdens rikeste privatperson - det fikk store konsekvenser for henne

6. Stella Banderas (21) og Tippi Hedren (88)

Den unge skjønnheten ble født i Marbella i Spania, og er datteren til skuespillerparet Melanie Griffith (60) og Antonio Banderas (58). Det betyr at hennes mormor er Hollywood-legenden Tippi Hedren, kjent fra filmer som The Birds og Marnie av Alfred Hitchcock. Og det er tydelig at skuespilleri går igjen i familien til Stella, for i likhet med foreldrene, halvsøsteren Dakota Johnson (hun fra Fifty Shades-filmene, vet du) og mormoren har også hun peilet seg inn på Hollywood og forsøker å gjøre karriere der - og med dén familiehistorikken er det neppe vanskelig for Stella å slå gjennom.

SOM TO DRÅPER VANN: Stella Banderas (21) og mormor Tippi Hedren (88). FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Stella Banderas (21) og mormor Tippi Hedren (88). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Derfor kunne ikke Dakota Johnson vise rumpen sin i Fifty Shades of Grey

7. Viva Vadim (16) og Jane Fonda (80)

På sosiale medier er den 16 år gamle jenta Viva Vadim en aktiv og sprudlende tenåring, og det er kanskje ikke så rart med en mormor som Jane Fonda - hun er jo kjent for å ha mange baller i luften samtidig, og er både skuespiller, forfatter, politisk aktivist, modell og fitness-guru. Viva er barnet til Jane Fondas datter Vanessa Vadim (49). Det er foreløpig ukjent hvilken vei 16-åringen velger å ta i livet, men det er ingen tvil om at hun har arvet sin mormors sprudlende humør.

SON TO DRÅPER VANN: Viva Vadim (16) og mormoren Jane Fonda (80). FOTO: NTB Scanpix og skjermdump fra Instagram // @vivavadim
SON TO DRÅPER VANN: Viva Vadim (16) og mormoren Jane Fonda (80). FOTO: NTB Scanpix og skjermdump fra Instagram // @vivavadim Vis mer

LES OGSÅ: Jane Fonda: - Jeg har fått sparken fordi jeg ikke ville ha sex med sjefen min

8. Steven R. McQueen (30) og Steve McQueen (1930-1980)

Her har vi nok et klassisk eksempel på en som har fulgt i sin verdensberømte bestefars skuespillerfotspor. 30 år gamle Steven R. McQueen er nemlig kjent fra TV-seriene The Vampire Diaries og Chicago Fire. Hans farfar Steve McQueen var på 60- og 70-tallet en av de absolutt hotteste skuespillerne i Hollywood, og gikk under kallenavnet «The King of Cool» på bakgrunn av måten han tolket anit-helt-rollene sine. Steve McQueen ble faktisk tilbudt rollen i suksess-filmen Breakfast at Tiffany's, men måtte takke nei ettersom han var bundet til Wanted: Dead or Alive-kontrakten. Barnebarnet Steven er i likhet med sin farfar en svært sporty mann, og på sosiale medier har han lagt ut bilder av sitt aktive liv - både på fritiden og i jobbsammenheng.

SOM TO DRÅPER VANN: Steven R. McQueen (30) og farfar Steve McQueen (1930-1980). FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Steven R. McQueen (30) og farfar Steve McQueen (1930-1980). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her er 15 kjendisdøtre som er klin like sine verdensberømte mødre!

9. Ethan Peck (32) og Gregory Peck (1916-2003)

Speaking of barnebarn som følger i skuespiller-besteforeldrenes fotspor. Også Ethan Peck er i denne kategorien. Han er nemlig barnebarnet til Hollywood-legenden Gregory Peck, som på 40-, 50- og 60-tallet var en av filmbransjens absolutt største favoritter. Ikke bare spilte han godt, men han så også helt smashing ut (om dét er lov å si!) - og det er ingen tvil om at barnebarnet Ethan har arvet farfars good looks. I årene til Ethan strømmer det både irsk, skotsk og finsk blod, og mon tro om denne komboen har gitt han det billedskjønne utseendet. Anyways! For de av oss som er vokst opp på 90-tallet, har vi garantert fått med oss Ethans skuespillertalent i TV-serier som That '70s Show (hvor han spilte en ung Michael Kelso, originalt spilt av Ashton Kutcher) og Passport to Paris med tvillingene Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen (dette var visstnok deres første på-skjermen-kyss!). Han har også spilt i TV-seriene Gossip Girl (2011) og Madam Secretary (2016-2017).

SOM TO DRÅPER VANN: Ethan Peck (32) og farfar Gregory Peck (1916-2003). FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Ethan Peck (32) og farfar Gregory Peck (1916-2003). FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Norske Brynhild emigrerte til Amerika i 1881 - så drepte hun rundt 40 menn og flere barn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer