Jakten på kjærligheten

Disse deltakerne skal prøve å finne kjærligheten på TV

Jan Thomas er ny programleder for sesong 20 av «Jakten på kjærligheten».

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN»: Jan Thomas er ny programleder. Foto: Fremantle/TV2
«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN»: Jan Thomas er ny programleder. Foto: Fremantle/TV2 Vis mer
Publisert

Det er snart duket for nok en ny sesong med bonderomantikk på TV-skjermen.

«Jakten på kjærligheten» går inn i sin 20. sesong, denne gang med ny programleder. Det er Jan Thomas som tar over stafettpinnen.

Erlend Christoffersen

Foto: Fremantle/TV 2
Foto: Fremantle/TV 2 Vis mer

Én av de fire bøndene vi skal få se er Erlend Christoffersen (40) fra Finnskogen. Han søker en smart kvinne med bein i nesa, som kan utfordre han, men samtidig engasjere seg i gårdslivet.

– Jeg er med på «Jakten på kjærligheten» i håp om å finne ei intellektuelt nysgjerrig og tøff dame som deler samme drøm som meg om selvforsyning og utvikling på naturens premisser, sier han til TV2.

Sigrid Tolsby

Foto: Fremantle/TV 2
Foto: Fremantle/TV 2 Vis mer

Sigrid Tolsby (30) fra Aremark er eneste kvinne. Hun jobber som tannlege, og har et mål om å ta over familiegården. Derfor ønsker hun en mann som kan gjøre det sammen med henne.

– Jeg er med på «Jakten på kjærligheten» fordi jeg ønsker å finne en kul fyr som vil være med på gårdseventyret. Jeg ser etter en omsorgsfull mann som tør å ta i et tak, og som gjerne har litt humor, sier hun til TV2.

Thomas Steen

Foto: Fremantle/TV 2
Foto: Fremantle/TV 2 Vis mer

Thomas Steen (47) fra Enebakkneset mener at han har drømmelivet, men han ønsker en mann å dele det med. Thomas har mange baller i luften: Han driver en kennel, og snart besøksgård, som han kombinerer med interiørdesign.

47-åringen ser etter en selvstendig mann med tak i, som ikke er redd for å skitne til skoene sine.

Martin Amundrød

Foto: Fremantle/TV 2
Foto: Fremantle/TV 2 Vis mer

Martin Amundrød (36) bor i Nevlunghavn. Han har gått fra bilbransjen til bondelivet, på gården som har vært i familien i rundt 100 år.

– Jeg er på jakt etter en selvstendig og sosial dame med egne prosjekter. Hun må også ha humor og være familiekjær, og ikke minst ha et pent smil, sier han til TV2.

Jakten på kjærligheten har premiere til høsten på TV2.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer