Skal vi danse:

Disse er med i høstens «Skal vi danse»

Gjør klar for TV-høstens første danseavsløring: Alexandra Joner og Harlem Alexander er blant kjendisene på parketten i «Skal vi danse».

SKAL VI DANSE: Foto: NTB
SKAL VI DANSE: Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten er det atter igjen klart for TV 2s storsatsing «Skal vi danse».

Det er 18. året på rad programmet ruller over norske TV-skjermer, og det har lenge knyttet seg stor spenning til hvilke kjendiser som blir å se på dansegulvet.

Allerede nå kan Se og Hør avsløre flere av deltakerne!

Kanalen bekreftet ovenfor Se og Hør at programmet skulle sendes også i år:

- Det er en glede å kunne bekrefte at det blir en ny sesong av «Skal vi danse» til høsten med Helene og Anders som programledere og med Trine, Morten og Merete som dommere. Vi er i full gang med jakten på nye spennende deltakere, og gleder oss til å fortelle mer nærmere høsten, uttalte programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Helene Olafsen (33) vil dermed lede sin andre sesong av programmet, mens makker Anders Hoff (47) trygt vil lose seerne gjennom sendingen på syvende året.

NY SESONG: Helene Olafsen og Anders Hoff er også pogramledere i høst, når Harlem Alexander og Alexandra Joner skal svinge seg under krystallkronene. Foto: Thomas Andersen / TV 2
NY SESONG: Helene Olafsen og Anders Hoff er også pogramledere i høst, når Harlem Alexander og Alexandra Joner skal svinge seg under krystallkronene. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Oppturer - og mange nedturer

Nordmenn har elsket å se kjendiser utfolde seg på parketten. Gjennom dansekonkurransen har man sett store norske stjerner briljere og ta seg helt til topps og blitt allemannseie. Enkelte store kjendiser har også blitt sendt raskt hjem etter dårlige kritikker fra dommerne og få stemmer fra seerne.

Harlem Alexander har takket ja

Høsten 2009 deltok Jan Thomas (56) i «Skal vi danse», og høsten 2015 fikk hans tidligere partner Christopher Mørch Husby muligheten til å svinge seg på parketten. Nå kan Se og Hør avsløre at stjernestylistens kjæreste Harlem Alexander (35) skal ha blitt plukket ut til å konkurrere i fargerike antrekk. Etter det Se og Hør erfarer skal stylisten allerede være godt i gang med forberedelsene til høstens dansekonkurranse.

GALANT: Harlem Alexander med vannkjemmet hår på Elle-gallaen i fjor.Snart debuterer han i danseprogrammet på TV 2. Foto: Andreas Fadum
GALANT: Harlem Alexander med vannkjemmet hår på Elle-gallaen i fjor.Snart debuterer han i danseprogrammet på TV 2. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Harlem Alexander debuterte på TV i Discovery+-programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen», og der «gikk han helt til topps» - og fant lykken med Jan Thomas. Innspillingen foregikk i Sør-Afrika, og etter at TV-kameraene ble slått av har Harlem Alexander og Jan Thomas flyttet sammen.

Nå spørs det om den muskuløse og kjekke mannen kan nå helt il topps i «Skal vi danse» på TV 2. Selv vil han verken bekrefte eller avkrefte deltagelsen.

«Jeg kan dessverre ikke kommentere noe om dette», skriver Harlem i en SMS til Se og Hør.

PAR I HJERTER: Jan Thomas og Harlem Alexander var selvskrevne gjester på premierefesten for dokumentarserien UT! Foto: Se og Hør
PAR I HJERTER: Jan Thomas og Harlem Alexander var selvskrevne gjester på premierefesten for dokumentarserien UT! Foto: Se og Hør Vis mer

Favorittstempel

En person han i tilfelle må slå for å vinne det gjeve trofeet, er artist og influenser Alexandra Joner (33). Etter det Se og Hør kjenner til skal også hun svinge seg med fjær og boa denne sesongen.

Alexandra Joner vil etter alt å dømme bli en av Harlem Alexanders og de andre dansernes argeste konkurrent. I tillegg til en unik stemmeprakt har hun tilsynelatende også full kroppskontroll.

POPULÆR: Alexandra Joner under var årets konferansier under Vixen awards 2022 på Gamle Logen Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB
POPULÆR: Alexandra Joner under var årets konferansier under Vixen awards 2022 på Gamle Logen Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Faren er musikeren og komponisten Sverre Indris Joner (60), som regnes som en pioner innen latinamerikansk musikk i Norge. Alexandra har fått både rytmer og musikk inn gjennom morsmelka av sin kubanske mor Barbara Joner.

Danser for internasjonale stjerner

Alexandra har forlengst også vist at hun kan danse. I sine egne musikkvideoer imponerer hun med takt og tone, og Alexandra har også danset og spilt i musikkvideoer til artister som Madcon, Justin Bieber, Drake og Quincy Jones.

I fjor var hun stemmen i «Huldra» under NRKs «Maskorama»-sendinger. Da hun ble stemt ut innrømmet hun at mange hadde spurt om hun var «Huldra».

- Det har vært kjempevanskelig. Alle nære og kjære har jo spurt om jeg er med. Jeg skulle ønske at de bare ville la meg være med på dette programmet i fred og ro, og så kunne de heller få vite at jeg var med når jeg ble avslørt, sa Alexandra til Se og Hør.

Tidligere i sommer meldte den kommende «Skal vi danse»-stjernen Alexandra at hun og milliardær-investoren Runar Vatne (49) hadde gått hver til sitt, etter ti års samliv.

«Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par. Det ble slutt for over en måned siden», skrev Joner til et bilde av seg selv og Runar, som hun delte på Instagram.

På spørsmål om Alexandra blir å se på parketten i høst har svarer kjendismanager David Eriksen (55):

- Ingen kommentar!

Sunnmøring på parketten

Se og Hør har grunn til å tro at også Trude Vasstrand skal være spurt om å delta i årets «Skal vi danse»-konkurranse. Firebarnsmoren har gjort stor suksess med familien gjennom 88 episoder og fire sesonger av TV-serien «Funkyfam».

Datteren Jørgine Vasstrand (34), bedre kjent som Funkygine, deltok i «Skal vi danse» både høsten 2019 og i Allstars-sesongen i fjor. Begge gangene endte med andreplass etter imponerende finaler.

Når Se og Hør kontakter Trude og konfronterer henne med spekulasjonene om at hun er håndplukket til høstens TV 2-dans, blir det litt mer stille fra den ellers så munnrappe sunnmøringen:

- Det har ikke jeg hørt, sier Vasstrand - lett humrende.

POPULÆRE: Jørgine Massa Vasstrand og moren Trude Vasstrand har gitt av seg selv ggjennom fire sesonger av Funkyfam: Foto: TV 2
POPULÆRE: Jørgine Massa Vasstrand og moren Trude Vasstrand har gitt av seg selv ggjennom fire sesonger av Funkyfam: Foto: TV 2 Vis mer

Publikumsyndling

Også Ulrikke Brandstorp (28) skal etter det Se og Hør får opplyst være en av årets deltakere. Brandstorp har lang erfaring med TV-produksjoner, og deltatt i alt fra «Idol», «The Voice», «Stjernekamp», «Melodi Grand Prix» og «Maskorama».

Nå skal altså dansing stå på timeplanen denne høsten. Det får Se og Hør opplyst fra informert hold.

Ulrikke har sjarmert seg inn i nordmenns hjerter, og nå tyder mye på at art den fagre jenta igjen skal by på seg selv gjennom TV-ruta.

Neste år gifter Ulrikke seg med forloveden Oskar Nordberg - og bryllupet skal stå i Barcelona. «Skal vi danse»-deltakerne lærer som kjent en rekke ulike koreografier i konkurransen, så Ulrikke vil neppe ha problemer med brudevalsen!

VAKKER: Ulrikke Brandstorp fotografert for KK i desember 2022. Nå kan skjønnheten nå helt til topps i Skal vi danse på TV 2. Foto: Astrid Waller/KK
VAKKER: Ulrikke Brandstorp fotografert for KK i desember 2022. Nå kan skjønnheten nå helt til topps i Skal vi danse på TV 2. Foto: Astrid Waller/KK Vis mer

- Har vært en drøm

Se og Hør har vært i kontakt med hennes manager Christoffer Gunnestad, som heller ikke vil bekrefte noen deltakelse i dansekonkurransen:

- Det har vært en drøm for henne lenge, og hun ønsker å prøve seg når det passer og går opp med kalenderen, svarer Gunnestad kryptisk.

Se og Hør har kontaktet TV 2 og forelagt dem de fire aktuelle navnene.

- Det er tradisjon for mediene å spekulere på hvem som skal delta i «Skal vi danse», og vi er glade for at det er stort engasjement rundt programmet. Noen ganger har dere rett, og noen ganger tar dere feil. Fasiten får publikum uansett i god tid før premiere, sier pressesjef Jan-Petter Dahl til Se og Hør.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer