Baywatch

Disse erstatter de ikoniske «Baywatch»-karakterene i ny film

Dwayne Johnson delte det første bildet av stjernegjengen.

IKONISK: Skuespillerne i «Baywatch» ble verdenskjente over natten da programmet hadde premiere i 1991. Nå lages det film av den populære TV-serien. Foto: Skjermdump fra Twitter
IKONISK: Skuespillerne i «Baywatch» ble verdenskjente over natten da programmet hadde premiere i 1991. Nå lages det film av den populære TV-serien. Foto: Skjermdump fra Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av de aller mest populære TV-programmene gjennom tidene er «Baywatch». Handlingen, som var sentrert rundt en gjeng med (svært attraktive) livvakter i Los Angeles, trakk millioner av seere – og for mange ble en stor del av hverdagen borte da programmet som omsider tok slutt i 2001, ti år etter at den første episode rullet over skjermen.

På grunn av seriens massive popularitet, har karakterene i «Baywatch» blitt ikoniske med tiden. Blant annet var Pamela Andersons (48) rollefigur C. J. Parker, Alexandra Pauls (52) Stephanie Holden, Nicole Eggerts (44) Summer Quinn, David Charvets (43) Matt Brody og David Hasselhoffs (63) Mitch Buchannon store favoritter. Nå gjør de comeback!

I fjor ble det nemlig kjent at det populære programmet skulle gjøres om til film, og siden den gang har flere store Hollywood-navn blitt knyttet til prosjektet. I natt delte Dwayne «The Rock» Johnson det første bildet av alle skuespillerne; Jon Bass som Ronnie, Alexandra Daddario (30) som Summer, Kelly Rohrbach (26) som C. J., Ilfenesh Hadera som Stephanie Holden og Zac Efron (28) som Matt. Johnson selv fyller rollen som Mitch.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer