Disse filmene gleder vi oss til i 2020

Vi er spesielt spente på nummer fem på lista!

GJENSYN: Det er hele 16 år siden vi sist så Reese Witherspoon som den smarte, rosa-elskende advokatspiren Elle Woods. I 2020 gjør hun comeback i rollen. FOTO: Metro-Goldwyn-Mayer
GJENSYN: Det er hele 16 år siden vi sist så Reese Witherspoon som den smarte, rosa-elskende advokatspiren Elle Woods. I 2020 gjør hun comeback i rollen. FOTO: Metro-Goldwyn-Mayer Vis mer
Publisert

Vinterkulda og mørketiden har for alvor ankommet, og med dét er sesongen hvor haugevis av nordmenn går i hi i gang. (Pssst: Har du hørt om «cuffing season»?)

Delvis hi, i alle fall. Vi strekker oss til å gjennomføre dagens obligatoriske oppgaver – som å gå på jobb, dukke opp i forelesning eller levere i barnehagen – men resten av tiden tilbringes innenfor husets fire vegger.

Aller helst i sofaen foran TV-en, med et teppe over bena og kakao i hendene.

Dermed er dette årstiden for dem som er ekstra glad i film; Netflix, HBO og Viaplay – for å nevne noen få – gjør tross alt vinteren litt mer utholdelig.

Rekker du dog å runde strømmetjenestene i førjuls- og juletiden (eller kanskje har du allerede gjort det?), byr det kommende året på mange godbiter filmentusiaster kan glede seg til.

Vi har samlet tolv filmer vi gleder oss til å se i 2020. Se hele listen under!

LES OGSÅ: Dette var den mest populære filmen året du ble født

«Dolittle»

Den velkjente historien om mannen som kan snakke med dyr får ny drakt med Robert Downey Jr. i hovedrollen.

Norgespremiere: 17. januar 2020.

«The Gentlemen»

Denne actionkomedien byr på et skikkelig stjernelag; blant annet Matthew McConaughey, Hugh Grant og Henry Golding er på rollelisten! Sistnevnte er best kjent fra braksuksessen «Crazy Rich Asians» og er nå aktuell med julefilmen «Last Christmas».

Norgespremiere: 28. februar 2020.

«The Rhythm Section»

Stephanie Patrick («Gossip Girl»-stjernen Blake Lively er omtrent ugjenkjennelig i rollen!) er på bunn etter at hun mister familien sin i en flykrasj – på et fly hun selv skulle være med på. Men var det egentlig en ulykke?

Verdenspremiere: 31. januar 2020.

«Birds of Prey»

Eller som det fulle navnet er: «Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn». Vi gleder oss til å få et gjensyn med Margot Robbie som den sprø anti-heltinnen.

Norgespremiere: 7. februar 2020.

«Legally Blonde 3»

Og når vi først snakker om gjensyn – tenk at Reese Witherspoon nok en gang skal tre inn i rollen som vår favorittadvokat Elle Woods! Det er 18 år siden den første filmen kom og 16 år siden nummer to i rekken ble sluppet, så nå har vi jaggu ventet lenge nok.

Verdenspremiere: 14. februar 2020.

Se dette innlegget på Instagram

It’s true... #LegallyBlonde3

Et innlegg delt av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

«I Still Believe»

Dette romantiske dramaet drives fremover av to unge skuespillere; KJ Apa og Britt Robertson. Førstnevnte er best kjent fra Netflix-serien «Riverdale», mens sistnevnte blant annet har vært å se i «The Longest Ride» og «Girlboss».

Verdenspremiere: 20. mars 2020.

«Mulan»

Er det noe vi ikke får nok av, så er det nye versjoner av de kjente og kjære Disney-filmene fra barndommen. I mars er det «Mulan» sin tur.

Norgespremiere: 25. mars 2020.

LES OGSÅ: 12 fantastiske Disney-filmer vi hadde «glemt»

«No Time to Die»

«No Time to Die» skal visstnok være Daniel Craigs siste film som agent 007. (Fun fact: Deler av filmen ble filmet i Norge!)

Norgespremiere: 3. april 2020.

«Barbie»

«En dukke som bor i Barbieland blir utvist fordi hun ikke er perfekt nok. Dermed setter hun ut på eventyr i den ekte verden», lyder beskrivelsen av filmen hos IMDb.

Tidligere i år ble det bekreftet at Margot Robbie tar på seg rollen som den ikoniske dukken – og vi kunne ikke sett for oss et bedre valg enn dét.

Verdenspremiere: 8. mai 2020.

GJENNOMBRUDDET: Margot Robbie fikk sitt store gjennombrudd i «Wolf of Wall Street» i 2014. Her fra en scene i filmen. FOTO: ‎Paramount Pictures
GJENNOMBRUDDET: Margot Robbie fikk sitt store gjennombrudd i «Wolf of Wall Street» i 2014. Her fra en scene i filmen. FOTO: ‎Paramount Pictures Vis mer

«Wonderwoman 1984»

Den første «Wonder Woman»-filmen slo utallige rekorder da den kom ut for to år siden, og den andre i rekken blir neppe mindre suksessfull.

Norgespremiere: 5. juni 2020.

«Top Gun: Maverick»

En hel verden forelsket seg i eller ville være Tom Cruise da han spilte piloten Pete «Maverick» Mitchell i «Top Gun» i 1986. Mon tro om stjernen får like mye oppmerksomhet når han nå gjenoppliver rollefiguren – 33 år senere?

Norgespremiere: 17. juli 2020.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer