GJENSYN: Det er hele 16 år siden vi sist så Reese Witherspoon som den smarte, rosa-elskende advokatspiren Elle Woods. I 2020 gjør hun comeback i rollen. FOTO: Metro-Goldwyn-Mayer
GJENSYN: Det er hele 16 år siden vi sist så Reese Witherspoon som den smarte, rosa-elskende advokatspiren Elle Woods. I 2020 gjør hun comeback i rollen. FOTO: Metro-Goldwyn-Mayer Vis mer

Disse filmene gleder vi oss til i 2020

Vi er spesielt spente på nummer fem på lista!

Publisert

Vinterkulda og mørketiden har for alvor ankommet, og med dét er sesongen hvor haugevis av nordmenn går i hi i gang. (Pssst: Har du hørt om «cuffing season»?)

Delvis hi, i alle fall. Vi strekker oss til å gjennomføre dagens obligatoriske oppgaver – som å gå på jobb, dukke opp i forelesning eller levere i barnehagen – men resten av tiden tilbringes innenfor husets fire vegger.

Aller helst i sofaen foran TV-en, med et teppe over bena og kakao i hendene.

Dermed er dette årstiden for dem som er ekstra glad i film; Netflix, HBO og Viaplay – for å nevne noen få – gjør tross alt vinteren litt mer utholdelig.

Rekker du dog å runde strømmetjenestene i førjuls- og juletiden (eller kanskje har du allerede gjort det?), byr det kommende året på mange godbiter filmentusiaster kan glede seg til.

Vi har samlet tolv filmer vi gleder oss til å se i 2020. Se hele listen under!

LES OGSÅ: Dette var den mest populære filmen året du ble født

«Dolittle»

Den velkjente historien om mannen som kan snakke med dyr får ny drakt med Robert Downey Jr. i hovedrollen.

Norgespremiere: 17. januar 2020.

«The Gentlemen»

Denne actionkomedien byr på et skikkelig stjernelag; blant annet Matthew McConaughey, Hugh Grant og Henry Golding er på rollelisten! Sistnevnte er best kjent fra braksuksessen «Crazy Rich Asians» og er nå aktuell med julefilmen «Last Christmas».

Norgespremiere: 28. februar 2020.

«The Rhythm Section»

Stephanie Patrick («Gossip Girl»-stjernen Blake Lively er omtrent ugjenkjennelig i rollen!) er på bunn etter at hun mister familien sin i en flykrasj – på et fly hun selv skulle være med på. Men var det egentlig en ulykke?

Verdenspremiere: 31. januar 2020.

«Birds of Prey»

Eller som det fulle navnet er: «Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn». Vi gleder oss til å få et gjensyn med Margot Robbie som den sprø anti-heltinnen.

Norgespremiere: 7. februar 2020.

«Legally Blonde 3»

Og når vi først snakker om gjensyn – tenk at Reese Witherspoon nok en gang skal tre inn i rollen som vår favorittadvokat Elle Woods! Det er 18 år siden den første filmen kom og 16 år siden nummer to i rekken ble sluppet, så nå har vi jaggu ventet lenge nok.

Verdenspremiere: 14. februar 2020.

Se dette innlegget på Instagram

It’s true... #LegallyBlonde3

Et innlegg delt av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

«I Still Believe»

Dette romantiske dramaet drives fremover av to unge skuespillere; KJ Apa og Britt Robertson. Førstnevnte er best kjent fra Netflix-serien «Riverdale», mens sistnevnte blant annet har vært å se i «The Longest Ride» og «Girlboss».

Verdenspremiere: 20. mars 2020.

«Mulan»

Er det noe vi ikke får nok av, så er det nye versjoner av de kjente og kjære Disney-filmene fra barndommen. I mars er det «Mulan» sin tur.

Norgespremiere: 25. mars 2020.

LES OGSÅ: 12 fantastiske Disney-filmer vi hadde «glemt»

«No Time to Die»

«No Time to Die» skal visstnok være Daniel Craigs siste film som agent 007. (Fun fact: Deler av filmen ble filmet i Norge!)

Norgespremiere: 3. april 2020.

«Barbie»

«En dukke som bor i Barbieland blir utvist fordi hun ikke er perfekt nok. Dermed setter hun ut på eventyr i den ekte verden», lyder beskrivelsen av filmen hos IMDb.

Tidligere i år ble det bekreftet at Margot Robbie tar på seg rollen som den ikoniske dukken – og vi kunne ikke sett for oss et bedre valg enn dét.

Verdenspremiere: 8. mai 2020.

GJENNOMBRUDDET: Margot Robbie fikk sitt store gjennombrudd i «Wolf of Wall Street» i 2014. Her fra en scene i filmen. FOTO: ‎Paramount Pictures
GJENNOMBRUDDET: Margot Robbie fikk sitt store gjennombrudd i «Wolf of Wall Street» i 2014. Her fra en scene i filmen. FOTO: ‎Paramount Pictures Vis mer

«Wonderwoman 1984»

Den første «Wonder Woman»-filmen slo utallige rekorder da den kom ut for to år siden, og den andre i rekken blir neppe mindre suksessfull.

Norgespremiere: 5. juni 2020.

«Top Gun: Maverick»

En hel verden forelsket seg i eller ville være Tom Cruise da han spilte piloten Pete «Maverick» Mitchell i «Top Gun» i 1986. Mon tro om stjernen får like mye oppmerksomhet når han nå gjenoppliver rollefiguren – 33 år senere?

Norgespremiere: 17. juli 2020.Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer