Julefilmer:

Disse filmene MÅ du se før og i jula

Er din favorittfilm på lista?

JULEFILMER: Trenger du å komme i sikkelig julestemning? Da bør du se én eller alle disse filmene! FOTO: NTB Scanpix
JULEFILMER: Trenger du å komme i sikkelig julestemning? Da bør du se én eller alle disse filmene! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi er godt ute i desember og julen er rett rundt hjørnet. For mange av oss innledes den tradisjonsrike høytiden med både teater, julekonserter og julefilmer på kino, men for andre tar det lengre tid før julestemningen virkelig setter inn.

Flere i KK-redaksjonen pyntet hjemmet allerede i midten av november, spilte julemusikk og planla filmkveld med julefilmer (julen er jo så kort!), mens andre bare vente med juletradisjoner til 1. desember.

LES OGSÅ: 7 sanger som garantert gir julestemning

Er du en av dem som bruker litt lengre tid på å komme i julemodus er det heldigvis noe du kan gjøre! For hvem elsker ikke å tulle seg inn i et pledd på sofaen og se julefilmer?

Vi er såå klare for å komme i skikkelig stemning – og da tyr vi til julefilmer. Derfor har vi ramset opp 12 klassikere som garantert får deg til å glede deg ekstra mye til dalende snø, lukten av ribbe, julestrømpe og late dager med familien.

«Hjemme Alene»

I denne klassikeren fra 1990 ser vi Macaulay Culkin (35) i hovedrollen som lille Kevin McCallister, den åtte år gamle gutten som ved en feil blir forlatt alene hjemme mens hele familien drar på utenlandsferie. Det er ingen jul uten familien McCallister!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer