Netflix

Disse filmene og seriene kommer på Netflix i juni

For det er vel ikke sånn at vi ikke bare er ute og nyter vårværet, eller?

NY FILM: «Murder Mystery» med Jennifer Aniston og Adam Sandler i hovedrollene har premiere i juni på Netflix. FOTO: Netflix
NY FILM: «Murder Mystery» med Jennifer Aniston og Adam Sandler i hovedrollene har premiere i juni på Netflix. FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

Ok, vi bare kjører på med smørbrødlista med Netflix-nyheter, for er det én ting vi vet, så er det at vi ikke har tenkt til å pakke vekk tv-en eller hvilken som helst skjerm du foretrekker å se levende innhold på - selv om det går mot sommer og tv-tilbudet skranter inn.

Så hva kan vi glede oss til? Her er nesten absolutt alt som kommer:

1. Black Mirror Sesong 5, premiere 5. juni

Handling: Som i alle sesongene av denne serien handler det alltid om mennesket i møte med en eller annen form for teknologi, og som oftest er det dystert. Denne sesongen består bare av 3 episoder, og i den første er er det en taxisjåfør som med sin skjulte agenda plutselig havner i sentrum av begivenhetene. Og Miley Cyrus dukker opp i en av episodene!

2. Happy! Sesong 2, premiere 5. juni

Handling: Serien er basert på tegneserien med samme navn av Grant Morrison och Darick Robertson. I sesong to har Nick blitt nykter og seeren får følge med på hvordan han kjemper for å være en trygg og stabil familiefar. Men vil han klare å holde seg på matta?

3. 3% Sesong 3, premiere 7. juni

Handling: I en fremtid der eliten bor på et øyparadis langt unna den overbefolkede slummen, får du én sjanse til å komme blant de 3 prosentene som blir reddet ut av elendigheten. Brasiliansk science fiction-serie, som har fått mye ros og en ihuga fanskare.

Dystert: Den brasilianske serien 3 % har premiere på tredje sesong 7. juni. Foto: Netflix
Dystert: Den brasilianske serien 3 % har premiere på tredje sesong 7. juni. Foto: Netflix Vis mer

4. Designated Survivor Sesong 3, premiere 7. juni

Handling: Kirkman går inn i valgkampanjen og blir satt i en rekke etiske dilemmaer og utenrikspolitiske problemer. En ny terrortrussel truer i horisonten.

Nye serier:

5. Tales of the City, premiere 7. juni.
Handling: Etter flere år vender Mary Ann Singleton tilbake til San Fransisco og gjenforenes med sine gamle bekjente på 28. Barnary Lane.

6. Arthdal Chronicles, premiere 11. juni.
Handling: En koreansk fantasyserie om maktkamper och kjærlighet i byen Arthdal i landet Arth.

7. Jinn, premiere 13. juni
Handling: Markedsføres som den første arabiskproduserte serien for Netflix. En skoletur ender med et mystisk dødsfall og flere elever mistenker at det det skyldes overnaturlige krefter. Og hvem er den fyren som plutselig dukker opp?

8. Unité 42, premiere 14. juni
Handling: En politimann som nylig har blitt enkemann får i oppdrag å fakke belgias verste cyberkriminelle.

9. Leila, premiere 14. juni
Handling
: Dramaserie om en kvinne som lever utkanten av et segregert samfunn og leter etter datteren sin.

10. Awake: The Million Dollar Game, premiere 14. juni
Handling
: Tv-program med en million i potten. Går ut på att deltagerne skal holde seg våkne i 24 timer og så gjennomføre ulike oppdrag. Siste person igjen vinner pengene.

12. Dark, sesong 2, premiere 21. juni.
Handling
: Omtales som en mørkere versjon av Stranger Things. I en liten tysk småby forsvinner barn. Handlingen utspiller seg i ulike tidsepoker, men alt ser ut til å henge sammen.

Nye filmer som kommer i juni:

1. Det går bra, premiere 6. juni
Handling
: En kvinne blir utsatt for et seksuelt overgrep av svogeren til den nye sjefen. Hun prøver å legge hendelsen bak seg, men er sterkt preget både fysisk og psykisk.

2. Elisa & Marcela, premiere 7. juni

BASERT PÅ EN SANN HISTORIE: I 1901 lurte visstnok paret en prest til å vie dem som mann som kvinne. Foto: Netflix
BASERT PÅ EN SANN HISTORIE: I 1901 lurte visstnok paret en prest til å vie dem som mann som kvinne. Foto: Netflix Vis mer

Handling: Det handler om lesbisk kjærlighet, lenge før det var akseptert. I Spania i 1901 tar Elisa Sánchez Loriga en mannlig identitet for å gifte seg med kvinnen hun elsker, Marcela Gracia Ibeas. Basert på virkelige hendelser.

3. I Am Mother, premiere 7. juni

Handling: Denne thrilleren er lagt til en tid der menneskeheten er rammet av masseutryddelse. En jente oppdratt av en robot. Når hun treffer et annet menneske blir hennes virkelighetsforståelse snudd på hodet.

4. Murder Mystery, premiere 14. juni

Handling: En New York-politimann og kona hans drar på en etterlengtet ferie til Europa. Der blir de invitert på en luksusyacht, men når båtens eier blir myrdet blir paret mistenkt for mord. Jennifer Aniston og Adam Sandler i hovedrollene.

5. Beats, premiere 19. juni
Handling:
Et hiphop-vidunderbarn som lider av agorafobi (angst for åpne plasser) og en utskjelt tidligere musikkmanager møtes i South Side i Chicago, og hjelper hverandre med å bearbeide fortiden.

6. Jaoon Kahan Bata Ae Dil, premiere 21. juni
Handling
: Ett portrett av et par som tillbringer en kveld på tomannshånd i Mumbai. Den tiltakende spenningen mellom dem fører til en langt mer ubehagelig steming.

7. Shaft, premiere 28. juni
Handling
: Samuel L Jackson i rollen som den hardbarka politimannen Shaft. Når hans ukjente sønn, FBI-agenten John Shaft jr. gir lyd fra seg og vil ha hjelp, blir Shaft stilt i en vanskelig situasjon.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer