Disse «Game of Thrones»-teoriene må du få med deg før premieren

Ned Stark lever og Gendry blir konge?

IS OG ILD: Vi gleder oss til gjensyn med blant annet Daenerys Targaryen og Jon Snow. Ender en av dem opp på jerntronen i siste sesong? FOTO: HBO
IS OG ILD: Vi gleder oss til gjensyn med blant annet Daenerys Targaryen og Jon Snow. Ender en av dem opp på jerntronen i siste sesong? FOTO: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenk at vi snart må ta farvel? Farvel til Jon Snow, farvel til Daenerys Targaryen, farvel til dragene, og – ikke minst – farvel til det som blir omtalt som tidenes beste TV-serie. (Fun fact: Avslutningen på sesong syv ble sett av 16.5 millioner mennesker.)Siste sesong av «Game of Thrones» er rett rundt hjørnet. I midten av april får vi omsider et gjensyn med favorittkarakterene våre, men det er ingen tvil om at det får en bismak når vi vet at hver nye episode betyr at vi er et skritt nærmere slutten...Derfor var det nokså bittersøtt da den første full-lengde traileren ble sluppet i går. Se den under:

Det er altså en drøy måned til vi får se starten på slutten, så frem til da må vi bare fortsette å undre på hvordan det hele ender: Hvordan skal man klare å vinne krigen mot de levende døde? Hvem får sitte på jerntronen og styre kongerikene til slutt?

Vi har funnet frem fem av de mest populære fanteoriene (som det forøvrig florerer av) på nett. Sjekk hvilken av dem du setter pengene dine på!

LES OGSÅ: – Av en eller annen grunn ser jeg for meg at tronen overtas av en kvinne

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer