Donald Trump

Disse kjendisene støtter Donald Trump

- Ja, han sier noen dumme ting, men vi må lære oss å se bort fra dette, sier Hollywood-regissør.

DONALD TRUMP: Her er tre kjendiser som alle har gitt uttrykk for at de ønsker forretningsmannen Donald Trump som Obamas arvtaker. Fra venstre: Idrettsstjernen Tom Brady (med sin brasilianske kone Gisele Bündchen), «Clueless»-stjernen Stacey Dash og skuespiller Stephen Baldwin (med datterens venninne Kendall Jenner). Foto: NTB Scanpix
DONALD TRUMP: Her er tre kjendiser som alle har gitt uttrykk for at de ønsker forretningsmannen Donald Trump som Obamas arvtaker. Fra venstre: Idrettsstjernen Tom Brady (med sin brasilianske kone Gisele Bündchen), «Clueless»-stjernen Stacey Dash og skuespiller Stephen Baldwin (med datterens venninne Kendall Jenner). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag 8. november skal amerikanerne avgjøre om det er republikaneren Donald Trump (70) eller demokraten Hillary Clinton (69) som skal styre landet de neste fire årene. Dersom sistnevnte kandidat blir valgt får USA sin første kvinnelige president. 

Debattene har vært mange og kontroversielle i forkant av valget - og spesielt har forretningsmannens utsagn om sitt noe alternative kvinnesyn vekket oppsikt verden over (les mer om det her).

Valgkampen har heller ikke gått smertefritt for seg for Hillary. Hun har vært midtpunktet i den såkalte «e-postsaken» hvor FBI har gransket Clintons bruk av sin private e-postserver da hun var utenriksminister i perioden 21. januar 2009 til 1. februar 2013 (les mer om det her). Dette har fått amerikanerne til å rive seg i håret og stille hverandre spørsmålet: «Hvem er best egnet som USAs neste president når Barack Obama (55) gir seg etter åtte år?».

Men nå, kun én uke før valget, er det altså flere som har bestemt seg for hvem de ønsker at skal ta over stafettpinnen etter Obama. Blant annet har flere amerikanske kjendiser gått ut offentlig og vist sin støtte til den presidentkandidaten de har størst tro på at vil lede landet med stø hånd de neste fire årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer