Lykken tok slutt:

Disse kjendisparene gikk fra hverandre i 2018

Fra Jennifer Aniston og Justin Theroux, til Kourtney Kardashian og Younes Bendjima.

OVER OG UT: Kourtney Kardashian og modell(eks-)kjæresten Younes Bendjima er blant stjerneparene som har gått fra hverandre i 2018. FOTO: NTB Scanpix
OVER OG UT: Kourtney Kardashian og modell(eks-)kjæresten Younes Bendjima er blant stjerneparene som har gått fra hverandre i 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert


2018 er snart over (hvor ble tiden av?), og som alle andre år har det for de fleste bydd på både opp- og nedturer. Dét gjelder også Hollywood-kjendisene.

Sosiale medier har sørget for at hvermannsen kommer langt «nærmere» superstjernene enn før; det er ikke lenger slik at vi bare ser dem på glammet opp på rød løper på eksklusive filmpremierer. Nå bruker de Instagram for å dele bilder av late dager på sofaen, familiekvelder, sminkefrie selfies, og – aller mest interessant – stunder med både langvarige partnere og midlertidige flørter.

Å dele disse små innblikkene i privatlivet skaper uten tvil et enda mer solid bånd med fansen, men en negativ konsekvens er at det blir langt mer oppmerksomhet rundt et potensielt brudd…

Under finner du åtte kjendispar som gikk hver til sitt i 2018 – og som selvsagt fikk skrevet side opp og ned om ulykken sin:

LES OGSÅ: 5 gode råd for dating etter et brudd

Jennifer Aniston og Justin Theroux

I februar i år avslørte «Friends»-stjernen og ektemannen siden 2015, skuespiller Justin Theroux, at de hadde gått hver til sitt. Duoen fortalte via Associated Press at bruddet var «en avgjørelse tatt med kjærlighet og i enighet».

Kort tid senere begynte forøvrig ryktene å svirre om at Jennifer hadde funnet tilbake til Brad Pitt, som hun skilte seg fra i 2005 etter han falt for «Mr. & Mrs. Smith»-kollegaen Angelina Jolie. Forholdet mellom Brad og Angelina tok dog slutt i 2016.

HVER TIL SITT: Justin Theroux og Jennifer Aniston gikk fra hverandre etter tre år som ektepar. FOTO: Scanpix
HVER TIL SITT: Justin Theroux og Jennifer Aniston gikk fra hverandre etter tre år som ektepar. FOTO: Scanpix Vis mer

Channing Tatum og Jenna Dewan

Det kom som et sjokk for fansen da det tilsynelatende stormforelskede paret – selv etter ti år! – Channing Tatum og Jenna Dewan avslørte at de skulle skilles.

De to ble et par da de møttes under innspillingen av dansefilmen «Step Up» i 2006, og giftet seg tre år senere. I 2013 ble de foreldre til lille Everly Tatum.

«Vi falt så hardt for hverandre for så mange år siden, og vi har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg når det gjelder hvor høyt vi elsker hverandre, men kjærlighet er et vakkert eventyr som har ledet oss ned forskjellige stier akkurat nå», skrev stjerneduoen i en felles uttalelse til People i april i år.

Selv om det for mange var et uventet brudd, ser det ut til at hovedpersonene selv takler situasjonen med glans; faktisk har de begge fått seg nye kjærester! Channing har funnet lykken med sanger Jessie J, mens skuespiller Steve Kazee har kapret Jennas hjerte.

NYE FLAMMER: Både Channing Tatum og Jenna Dewan har funnet lykken igjen etter bruddet tidligere i år. FOTO: Scanpix
NYE FLAMMER: Både Channing Tatum og Jenna Dewan har funnet lykken igjen etter bruddet tidligere i år. FOTO: Scanpix Vis mer

Ariana Grande og Pete Davidson

2018 har vært alt annet enn enkelt for Ariana Grande. Den lille jenta (hun er 1.53 på sokkelesten!) med den store stemmen har hatt det tungt etter at eksen Mac Miller ble funnet død i starten av september, og kort tid senere ble også forlovelsen hennes med komiker Pete Davidson brutt.

«Situasjonen er veldig trist, og vi jobber alle hardt for å komme oss gjennom det», skrev gullstrupen på Instagram Story i kjølvannet av bruddet.

BRUTT FORLOVELSE: Ariana Grande skulle gifte seg med komiker Pete Davidson. Slik ble det ikke. FOTO: Scanpix
BRUTT FORLOVELSE: Ariana Grande skulle gifte seg med komiker Pete Davidson. Slik ble det ikke. FOTO: Scanpix Vis mer

Cardi B og Offset

26 år gamle Cardi B ble en av verdens største rappere i rekordfart. Hun slapp braksuksessen «Bodak Yellow» i fjor, og siden den gang har hun vært fast inventar på alle hitlister.

Hun har vært gift med rapkollega Offset i et snaut år – men i desember, etter at spekulasjonene hadde svirret på sosiale medier en god stund, innrømmet Cardi at hun og ektemannen hadde gått fra hverandre.

«Ting har ikke fungert mellom oss på lenge, og det er ingens feil. Vi bare er ikke forelsket lenger», forklarte artisten for sine 36 millioner følgere på Instagram.

Cardi B og Offset har datteren Kulture Kiari Cephus (5 mnd.) sammen.

LYKKEN BRAST: Cardi B avslørte bruddet mellom seg selv og ektemannen Offset i en video på Instagram. FOTO: Scanpix
LYKKEN BRAST: Cardi B avslørte bruddet mellom seg selv og ektemannen Offset i en video på Instagram. FOTO: Scanpix Vis mer

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima

I august ble det kjent at Kourtney Kardashian og modellkjæresten Younes Bendjima hadde gjort det slutt, og at bruddet var nokså dramatisk.

Duoen møttes for første gang i Paris i oktober 2016 – bare én dag før Kourtneys søster, Kim Kardashian – ble ranet med pistol i sin egen hotellsuite. Realitystjernen og Younes rakk å dra på romantiske ferier til blant annet Paris og Egypt før forholdet altså tok slutt i høst.

DRAMATISK: Ifølge amerikanske nettsteder skal bruddet mellom Kourtney Kardashian og 15 år yngre Younes Bendjima ha vært alt annet en vennlig. FOTO: Scanpix
DRAMATISK: Ifølge amerikanske nettsteder skal bruddet mellom Kourtney Kardashian og 15 år yngre Younes Bendjima ha vært alt annet en vennlig. FOTO: Scanpix Vis mer

Robert De Niro og Grace Hightower

Etter mer enn 20 års ekteskap tok lykken slutt for skuespiller Robert De Niro og Grace Hightower. Ifølge Page Six skal førstnevnte ha flyttet fra hjemmet han har delt med kona og deres syv år gamle datter.

«Vi er inne i en periode for forandring i forholdet vårt, og jobber med det. Det er vanskelig, men viktig», har Robert i ettertid sagt i en uttalelse til People.

20 ÅR SAMMEN: Robert De Niro og kona Grace Hightower har gått hver til sitt. FOTO: Scanpix
20 ÅR SAMMEN: Robert De Niro og kona Grace Hightower har gått hver til sitt. FOTO: Scanpix Vis mer

Paris Hilton og Chris Zylka

Paris Hilton møtte sin fremtidige (eks-)forlovede for hele åtte år siden, men duoen begynte ikke å date før i 2016.

I begynnelsen av 2018 ble hotellarvingen fridd til av Chris, og etter planen skulle bryllupet stå 11. november. I stedet ble hele forlovelsen avblåst.

– De slo opp for noen uker siden. Det gikk altfor raskt mellom de, og hun innså at det ikke var riktig for henne, avslørte en kilde ovenfor E! News etter at bruddryktene begynte å svirre.

SA JA – NÅ ER DET SLUTT: Paris Hilton brøt forlovelsen med Chris Zylka i høst. FOTO: Scanpix
SA JA – NÅ ER DET SLUTT: Paris Hilton brøt forlovelsen med Chris Zylka i høst. FOTO: Scanpix Vis mer

Liam Payne og Cheryl Fernandez-Versini

Cheryl Fernandez-Versini og den tidligere One Directon-sangeren Liam Payne avslørte i sommer at forholdet mellom dem var over – ett år etter at de ønsket sønnen Bear velkommen til verden.

«Vi har bestemt oss for å gå fra hverandre. Det har vært en veldig vanskelig avgjørelse for oss å ta. Vi har fortsatt så mye kjærlighet for hverandre som en familie... Bear er hele verden for oss, og vi ber om respekt for privatlivet hans mens vi prøver å navigere oss gjennom denne situasjonen sammen», lød den felles uttalelsen det britiske superparet delte med sine millioner av følgere på Twitter.

FIKK BARN: Eks-paret Liam Payne og Cheryl Fernandez-Versini har sønnen Bear (1) sammen. FOTO: Scanpix
FIKK BARN: Eks-paret Liam Payne og Cheryl Fernandez-Versini har sønnen Bear (1) sammen. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer