Kongelige på sosiale medier:

Disse kongebarna tar sosiale medier med storm

Har du alltid lurt på hvordan det er å leve med blått blod? Nå får du svaret!

KONGELIGE PÅ SOSIALE MEDIER: Maria-Olympia av Hellas (t.v.) og prinsesse Stepanies datter Pauline Ducret deler begge to stort og smått fra sine royale liv på sosiale medier. FOTO: Skjermdump fra Instagram
KONGELIGE PÅ SOSIALE MEDIER: Maria-Olympia av Hellas (t.v.) og prinsesse Stepanies datter Pauline Ducret deler begge to stort og smått fra sine royale liv på sosiale medier. FOTO: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Å holde seg oppdatert på hva familie og venner gjør via sosiale medier utgjør en stor del av hverdagen vår, og vi er nok mange som også lar oss inspirere og engasjere når vi kan være flue på veggen i favorittkjendisene våres liv. Og for ihugga royalister er det spesielt gøy å få ta del i den glamorøse hverdagen til kongefamiliene rundt om i Europa.

Men det er ikke bare kongehusene som har offisielle profiler på sosiale medier - som for eksempel det norske, det svenske, det britiske og det nederlandske kongehuset - men flere fra den yngre (og royale) garde har åpne profiler på sosiale medier - og spesielt er bildedelingstjenesten Instagram populær blant de unge kongebarna.

LES OGSÅ: Slik var prinsesse Dianas siste måneder

Vår egen Marius Borg Høiby

Marius Borg Høiby (21), sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, har lenge delt bilder av sin hverdag på Instagram. Med sine over 50 000 følgere kan vi nå følge hans liv i London, hvor han nylig har fått seg jobb som «Style Editor» i magasinet Tempus Magazine.

I slutten av mars kunne Se og Hør også avsløre at 21-åringen har funnet kjærligheten med modellen Juliane Snekkestad (21).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer