Sex og singelliv

Disse kyssebildene får nettet til å koke!

- Ut ifra bildene å dømme kan man jo anta at Carrie og Mr. Big er i en brokete fase av ekteskapet.

SEX OG SINGELLIV: Skuespiller Sarah Jessica Parker har rollen som Carrie Bradshaw i den ikoniske serien. Her fra innspilling av den nye serien - og det er ikke Mr. Big som Carrie kysser her! Den mannlige skuespilleren er Jon Tenney. FOTO: NTB
SEX OG SINGELLIV: Skuespiller Sarah Jessica Parker har rollen som Carrie Bradshaw i den ikoniske serien. Her fra innspilling av den nye serien - og det er ikke Mr. Big som Carrie kysser her! Den mannlige skuespilleren er Jon Tenney. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den splitter nye Sex og singelliv-serien 'And Just Like That' er rett rundt hjørnet, og har etter planen premiere på HBO Max i desember.

De aller siste scenene spilles nå inn i gatene i New York, og fansen sperret opp øynene da de i slutten av oktober fikk se Carrie (spilt av Sarah Jessica Parker) kysse en annen mann enn ektemannen John James Preston - aka Mr. Big.

Det er flere som spekulerer i hvem den hittil ukjente mannen kan være, og på sosiale medier har noen - uriktig - hevdet at det er Carries tidligere flamme Jack Berger (spilt av Ron Livingston), som vi ble kjent med i sesong 5 av den originale serien (han som dumpet Carrie på en post-it!) , som er den nye flammen.

Skuespilleren er derimot 59-åringen Jon Tenney, og det er foreløpig ukjent hva hans karakter heter og hvilken funksjon han har i serien.

Men ut ifra bildene å dømme kan man jo anta at Carrie og Mr. Big er i en brokete fase av ekteskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer