Musikk

Disse låtene har vi hørt mest på i 2020

Gjetter du hvilke artister som befinner seg på topplistene?

MUSIKKÅRET 2020: Det kommer ikke som noen overraskelse at det er Viktor Leksells suksesslåt Svag som befinner seg på førsteplassen over mest avspilte låter i år. Foto: NTB
MUSIKKÅRET 2020: Det kommer ikke som noen overraskelse at det er Viktor Leksells suksesslåt Svag som befinner seg på førsteplassen over mest avspilte låter i år. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Vi er kommet oss inn i den siste måneden av 2020 og det betyr at et svært innholdsrikt år snart er forbi. Det ble ikke alle de reisene vi hadde tenkt til å dra på, og det ble heller ikke noe av de konsertene vi gledet oss så til å oppleve.

Heldigvis har vi kunnet reise rundt i det fantastiske landet vårt, og musikk er bare et tastetrykk unna på telefonene våre. Nei, det er ikke det samme, men vi må bare gjøre det beste ut av det!

Det har nok blitt noen ekstra strømmetimer med både serier, filmer og musikk dette året. Spotify sendte nylig ut en pressemelding hvor de listet opp nettopp hvilke låter og artister som har blitt lyttet til ekstra mye dette året.

Mye norsk på topp

Det finnes mange måter å lytte til musikk på. Både radio og strømmetjenester som iTunes blir hyppig brukt, så disse topplistene kan selvfølgelig variere her og der, men slik så det altså ut på Spotify i 2020:

1. «Svag» - Victor Leksell2. «Blinding Lights» - The Weeknd3. «Roses (Imanbek Remix)» - Imanbek, SAINt JHN4. «Dance Monkey» - Tones and I5. «Haugenstua» - Herman Flesvig6. «ROCKSTAR» (feat. Roddy Ricch) - DaBaby, Roddy Ricch7. «Someone You Loved» - Lewis Capaldi8. «Savage Love (Laxed - Siren Beat)» - Jason Derulo, Jawsh 6859. «Salt» - Ava Max10. «Before You Go» - Lewis Capaldi

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer