Skuespillere

Disse mennene er alle over 50 år

...og de ser faktisk nesten bedre ut nå enn da de var yngre!

OPPE I ÅRENE: George Clooney (50) og Brad Pitt (52) er begge godt oppe i årene, men holder seg minst like bra (hvis ikke bedre) enn før!
OPPE I ÅRENE: George Clooney (50) og Brad Pitt (52) er begge godt oppe i årene, men holder seg minst like bra (hvis ikke bedre) enn før! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjent at kvinner både faller for MYE yngre menn og for MYE eldre menn (og nei, det handler ikke nødvendigvis om penger). Som oftest er det sistnevnte vi ser oftest - og ja, vi stiller oss ofte spørsmålet hvorfor? Men av og til er svaret bare så enkelt som: SE PÅ HAN! Altså, det er ofte slik at vi kvinner rett og slett syns menn ser bedre ut når de kommer litt oppi årene. Du vet, litt «sinnarynker», halvveis grått skjegg og det innmari maskuline ansiktet, som ikke er like glatt som det en gang var. Det er bare noe ved det «erfarne» og selvsikre uttrykket det gir!

For å understreke poenget vårt har vi i KK.no-redaksjonen samlet 11 menn over 50 som best forklarer hva vi mener, uten at vi må si så mye mer. Ja, for mange av disse mannfolka ser faktisk nesten bedre ut enn hva de en gang gjorde!

Hvilken kjekkas er din favoritt?

LES OGSÅ: Hvor mye har aldersforskjell å si?

1. Brad Pitt (52)

Missforstå oss rett; Brad Pitt har ALLTID sett bra ut i våre øyne, også som ung hjerteknuser i blant annet «Fight Club», men vi må innrømme at han de siste årene har fått det lille ekstra. Baby-Brad, med den plettfrie huden og det gutteaktige håret, er byttet ut med en mye, mye røffere versjon med både skjegg og rynker.

Disse mennene er alle over 50 år

LES OGSÅ: Denne Norske dama hadde en flørt med Johnny Depp!

2. Johnny Depp (53)

Få vil si de ser store forskjeller fra Johnny Depp for noen år siden og Depp nå. Han ser faktisk nesten helt lik ut, men det er likevel et par ting vi har bitt oss merke i. 1. Håret er mer voksent, 2. Flere rynker og 3. Klesstilen har tatt et par steg i en mer «voksen» retning - selv om vi fremdeles elsker den lekende versjonen av Depp i «Pirates of The Carribean». Kanskje fordi han heller ikke i filmene var helt «glatt»?

Disse mennene er alle over 50 år

3. Pierce Brosnan (63)

Altså vi er uten tvil en av de som falt pladask for Pierce Brosnan i de gamle James Bond-filmene - hvem gjorde ikke det? Men HALLO, Brosnan har langt fra sluppet «Bond-looken» vekk fra seg til tross for sine 63 år. Tvert imot ser han enda bedre ut enn noen gang med sitt grå hår og veltrente kropp. Vi kunne godt likt å se han i nok en Bond-film vi - uten tvil!

Disse mennene er alle over 50 år

4. George Clooney (55)

Det er ikke uten grunn at Amal Clooney (38) falt for ektemannen sin til tross for den store aldersforskjellen. «Ocean's-hunken» har nemlig ikke tapt på utseende de siste årene. Spør du oss er han nok en av de som bare ser bedre og bedre ut med årene, og for øyeblikket ser han ut til å være på toppen av kjekkhetsskalaen sin. Vi har i hvert fall aldri sett han se så bra ut før. Kanskje han kan takke Amal? Ja, for lykke gjør som vi vet mye godt for både kropp og sjel!

Disse mennene er alle over 50 år

LES OGSÅ: Disse 13 Hollywood-parene sluttet å elske hverandre i 2016

5. Liam Neeson (64)

Trenger vi egentlig å si så mye utenom: Se selv! Årene har virkelig gjort Liam Neeson godt - i det minste utseendemessig!

Disse mennene er alle over 50 år

6. Patrick Dempsey (50)

De fleste av oss kjenner Patrick Dempsey som «McDreamy» fra «Gray's Anatomy» hvor han smeltet flere kvinnehjerter enn vi kan huske. Og rart var det ikke, han så jo helt fantastisk ut i serien med sitt halvlange mørke hår og sjarmerende smil. Dempsey var nok så ung da, og vi er sikre på at han smelter enda flere hjerter nå i en alder av 50! Se bare på de maskuline trekkene han har fått i ansiktet de siste årene. Vi ELSKER det!

Disse mennene er alle over 50 år

7. Richard Gere (66)

66-åringen er den eldste på listen vår, men det er ikke uten grunn at Richard Gere er med i «liste-gamet» fremdeles. Til tross for årene er Gere fremdeles like sjarmerende som han var da han spilte i filmen «Pretty Woman» med Julia Roberts (48). 

Disse mennene er alle over 50 år

8. Kevin Costner (61)

Til tross for tilsynelatende hårtransplantasjon, har Kevin Costner aldret naturlig i god retning. 61 åringen ligger fremdeles høyt på vår kjekkeste skuespillere-liste, og gir unggutta god konkurranse både utseende- og stilmessig!

Disse mennene er alle over 50 år

9. Mads Mikkelsen (50)

Vi kan ikke huske en eneste film hvor Mads Mikkelsen ikke fikk oss til å sikle litt - til tross for sine ofte onde roller (som kanskje gjorde han enda mer interessant?). Den 50 år gamle dansken (ja, 50 ja!) kunne like gjerne gått som en 40-åring spør du oss. Altså se bare på den manken!

Disse mennene er alle over 50 år

10. Russell Crowe (52)

Russell Crowe kommer alltid til å være vår Gladiatior etter at han spilte rollen i 2000, uavhengig av alder. Det ser heller ikke ut til at 52-åringen selv har planer om å gi fra seg tittelen så lett. Han holder seg nemlig fremdeles overraskende godt!

Disse mennene er alle over 50 år

11. John Stamos (52)

«Under samme tak»-kjekkasen var vel så å si alle sin favoritt i serien, og det ikke uten grunn. Han så jo alltid utrolig bra ut med sitt eksotiske utseende! Og genene har ikke sviktet Stamos i etterkant av serien heller. Det er nemlig lite som har endret seg uteendemessig - uten om at vi syns håret hans ser 100 ganger bedre ut nå enn før og ja, hår har mye å si for oss jenter!

Disse mennene er alle over 50 år

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer